برانڈز دیکھیں ہیملٹن مجھے پسند ہے, to nezastírám. Tato značka má dlouhou tradici, ale umí navrhovat hodinky, které mají aktuální design a přinášejí svému majiteli dlouhodobou spolehlivost a vhodně dotvářejí jeho outfit. Psali jsme o několika modelech, které vycházejí spíš z vojenského prostředí, ale tento zajímavý chronograf je určitě vhodný spíš k formálnímu nebo neformálnímu oblečení.

Pouzdro těchto modelů je oproti chronografům řady Jazzmaster Maestro menší o 3 ملی میٹر, měří v průměru velmi průměrnou hodnotu 42 ملی میٹر. Hodí se tedy vlastně pro jakoukoliv ruku.

V hodinkách je zasazen mechanický kalibr s automatickým nátahem s označením H 21. یہ معروف سطح کی بنیاد پر ہے ئٹیی / Valjoux 7750, لیکن ترمیم کون آیا ہے, بنیادی فرق (ریشم stylized پلوں کے علاوہ “H”) ڈرا کی فراہمی میں اضافے چیک کرنے کے لیے 42 وقت 60! اس شق کی اجازت دیتا ہے آپ کو ضرور کے دفتر میں ایک ہفتے کے بعد کی ضرورت ہے اس گھڑی کو ملتوی کرنے اور پہاڑوں sportier ماڈل اور پیر کی صبح اپنے ہاتھ اور ھیںچ کے بغیر نظر, ایڈجسٹمنٹ, ایک نئے ہفتے ایڈجسٹمنٹ ڈیٹا صرف شروع. وقت اور تاریخ ڈسپلے، اس chronograph سطح اور تقریب کے علاوہ میں.

ایک نیا نمونہ پلاسٹک ڈائل کرنے کی ضرورت اٹھاو – “clous de Paris”. Číselník s ním získal na atraktivitě i na čitelnosti. پوزیشن “12”, “9” ایک “6” jsou v číselníku zakomponovány tři subčíselníky s výrazným ohraničením. Pravá strana číselníku zůstala volná pro připomenutí značky a pro orámovanou datovou aperturu na pozici “4”. Zahrocené leštěné ručky nepostrádají ani luminiscenční výplň, což praktičnost těchto hodinek určitě také zvýšilo.

Číselník je krytý klenutým safírovým sklíčkem, když už mluvím o číselníku, můžete ho mít v několika variantách – سیاہ, stříbrný se stříbrnými indexy nebo stříbrný s indexy v barvě růžového zlata. A stejně tak je i několik barevných řemínkůčerný nebo hnědý se vzorem kůže louisianského aligátora anebo hodinky můžete mít i s nerezovým tahem (کڑا), ten je zajímavý, je tvořen pěti prvky na jeden článek. Tato varianta se určitě nejlépe hodí do vody, hodinky v tomto směru mají jen málo omezení, lze se u nich spolehnout na odolnost proti 100 پانی کے کالم کے میٹر.

Tak jak se vám nový model se značkou Hamilton líbí?

مصنف متن: 🙂 kibi

تصویر کے ماخذ: www.hamilton.com