Dnes vám ukážu dvoje zajímavé hodinky z dílny بیل & راس. Vypadají dost podobně a mají shodný název Commando.

ذرائع: بیل & راس

بیل & راس BR 03-92 Commando mají průměr pouzdra 42 ملی میٹر. Ocelové pouzdro je upraveno technologií PVD, barva je černá matná. Mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2894 má funkce hodiny, منٹ, vteřiny a datum s černým datovým věncem a bílým tiskem na pozici “4:30”. Korunka je šroubovací do pouzdra, hodinky jsou voděodolné do 100 پانی کے کالم کے میٹر. Šedý číselník nese dva arabské indexy na pozici “6” ایک “12”, ostatní hodinové indexy jsou znázorněny čárkami. Indexy, mečovitá hodinová a vteřinová ručka i tenká vteřinová ručka mají vrstvu luminiscence. Do lunety je zasazené ploché safírové sklíčko s antireflexní vrstvou. K ruce je připne šedý gumový náramek s jazýčkovou sponou vyrobenou z oceli s matným černým PVD. Krásné hodinky, تم کیا سوچتے ہو?

بیل & راس BR 03-94 Commando mají také v průměru 42 ملی میٹر. Působí opravdu mohutně. I toto pouzdro je ocelové a je upraveno technologií PVD s černou matnou barvou. Mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2892 má funkce hodiny, منٹ, اور, chronograf se dvěma subčíselníky (کاؤنٹر 60 vteřin na pozici “3” a čítač 30 minut na pozici “9”) a datum s černým datovým věncem a bílým tiskem na pozici “4:30”. Korunka je také šroubovací do pouzdra, hodinky jsou odolné vůči vodě do 10 ATM. Šedý číselník nese dva arabské indexy na pozici “6” ایک “12”, zbylé indexy jsou znázorněny čárkami. Jak indexy, tak mečovitá hodinová a vteřinová ručka i tenká vteřinová ručka mají vrstvu luminiscence. Do lunety je zasazené safírové sklíčko s antireflexní vrstvou. Dostanete je na šedém gumovém náramku s jazýčkovou sponou, která je vyrobená z oceli s matným černým PVD.

ذرائع: بیل & راس

 

Hodinky mají speciální barvu a matnou úpravu pro lepší kamufláž, jsou vhodné pro každého vojáka, který potřebuje nebýt viděn. Ať už jste odborník na přežití, milovník divočiny nebo voják v aktivním nasazení, بیل & Ross Commando BR03 vám udělají skvělou službu. Zbývá se rozhodnout, zda s chronografem nebo bez?

لیکھکا متن: تیل

مصنف تصویر: بیل &راس