Všechny hodinkové manufaktury vymýšlejí a vyrábějí hodinky pro ženy. Jsou elegantní, drobnější než pánské, často osázené drahými kameny, z ušlechtilých materiálů. A přesně do této kategorie patří řada Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous.

ذرائع: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre

Hodinky mají krásnou komplikaci zobrazení dne a noci, najdete ji na pozici “6”. Den znázorňuje symbol slunce, noc symbol měsíce s hvězdami. U tohoto modelu jsou symboly vyrobené z růžového zlata, stejně jako pouzdro hodinek o průměru 34 ملی میٹر. Bílý číselník zdobený guilloché má tři vrstvy, vnější s arabskými indexy, střední s modřenými ručkami a spodní s komplikací Day/Night. Luneta je osázená 60 drobnými diamanty o váze 0,69 کیرٹ. Hodinky pohání in-house strojek 898A s automatickým nátahem, ریزرو ڈرا چیک کرنے کے لیے 43 گھنٹے, 30 اثر کے پتھروں اور تعدد 4 ہرٹج. گھڑی پانی کی مزاحم ہے 30 میٹر (3 ATM). K zápěstí je připne černý řemen z aligátora.

ذرائع: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre

Pokud se vám k outfitu nehodí růžové zlato, můžete je mít v provedení z nerezové oceli. Ty mají jiný strojek (inhouse 967A, خود کار طریقے سے اختتام, 28 اثر پتھر, ریزرو ڈرا چیک کرنے کے لیے 42 گھنٹے). Hodinky dostanete také na černém řemenu z aligátora. Bílý stříbrný číselník je zdobený guilloché. Ocelové modřené ručky mají stejný odstín jako symboly měsíce, hvězd a slunce. Měří 34 ملی میٹر.

ذرائع: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre

Nebo chcete “něco lepšího”. Pak můžete sáhnout po modelu z 18 قبیلے سفید سونا, který má číselník z bílé perleti a 191 diamantů. K ruce vám je připoutá černý řemen z aligátora. Modřené ručky jsou v kontrastu s bílým číselníkem a symboly dne a noci také z bílého zlata. Pouzdro měří 36 milimetrů v průměru.

ذرائع: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre

Toužíte po hodinkách s tourbillonem? Máte je mít – 36 milimetrové pouzdro z 18 karátového růžového zlata, 125 diamantů, tourbillon na pozici “6”. Číselník tvoří bílá perleť. Ručky jsou také z růžového zlata, droboučké diamanty vroubí průhled na tourbillon a kruh s číselnými arabskými indexy.

ذرائع: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre

Dámy, úchvatné modely řady آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre Rendez-Vous jsou tu pro vás – abyste přišly správně pozdě na svou schůzku. Už víte, které jsou ty pravé?

لیکھکا متن: تیل

مصنف تصویر: آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre