Dnešní novinka je od značky آپکی ؤنی کپڑا LeCoultre. Červenobílý indikátor na číselníku pochází z leteckých hodinek Jaeger-LeCoultre Chronoflight. Nyní ho hodináři osadili do hodinek pro potápěče.

ذرائع: jaeger-lecoultre.com

Indikátor ukazuje činnost chronografu. Když je chronograf zastaven, je vidět pouze bílá. Když je spuštěný, jsou vidět oba disky indikátoru. A jakmile chronograf zastavíte, ukáže se pouze červený disk. Velmi zajímavá komplikace, تم کیا سوچتے ہو?

Pouzdro mají vyrobené z nerezové oceli o průměru 42 ملی میٹر. Luneta je jednosměrně otočná a je v ní usazeno safírové sklíčko. Ačkoli mají být hodinky určené pro potápěče, jsou voděodolné jen do 100 metrů a nemají héliový ventil. I tak jsou v souladu s kritérii na hodinky pro potápěče podle ISO 6425. Také splňují požadavky na odolnost proti otřesům a magnetickému poli.

V pouzdře je usazen strojek s automatickým nátahem Jaeger-LeCoultre Calibre 758, který tiká frekvencí 28.800 půlkmitů فی گھنٹہ, má rezervu nátahu maximálně 65 گھنٹے, 47 ložiskových kamenů a je ručně sestavený z 370 dílů a krásně zdobený. Chronograf má dva čítače, jeden pro hodiny a druhý pro minuty. Ručky mají vrstvu luminiscence a čas jde tak skvěle odečítat i za horších světelných podmínek, ovládá se tlačítky nad a pod korunkou.

K dostání jsou na černém koženém řemenu s jazýčkovou sponou.

لیکھکا متن: تیل

مصنف تصویر: jaeger-lecoultre.com