Líbí se vám Breitling Superocean 42? Pak tu pro vás máme lahůdku, která je edicí pro butiky – Breitling Superocean 42 White Water.

ذرائع: Breitling

Jsou to Superocean 42, jak je znátemasívní ocelové pouzdro s průměrem 42 ملی میٹر, jednostranně otočná luneta s minutovou stupnicí, šroubovací korunka s dvěma těsnícími kroužky a logem Breitling, پناہ ہاؤسنگ تخمینے میں. Uvnitř tiká mechanický inhouse kalibr Breitling 17 خود کار طریقے سے تکمیل کے ساتھ, ریزرو ڈرا چیک کرنے کے لیے 40 گھنٹے, کے 25 ložiskovými kameny a samozřejmě s certifikací C.O.S.C. Číselník je hladký s výraznými hodinovými indexy, které jsou na pozici “6”, “9” ایک “12” zdůrazněné luminiscenční vrstvou. Nechybí datová apertura na klasické pozici “3”. Luminiscence je také na mečovité hodinové a minutové ručce. Safírové sklíčko je vypouklé a má antireflex na obou stranách. Dýnko je pevné a šroubovací do pouzdra, najdeme na něm logo Breitling. Hodinky váží necelých 100 گرام, mají úžasnou odolnost vůči vodnímu sloupci až do 1500 metrů a jsou k dostání na koženém řemenu nebo na kovových náramcích (Diver Pro, Ocean Racer nebo Professional).

A teď si barevné Superocean představte zcela bílé. Ztrácí se tak silné maskulinní vyznění Superocean a zacílení na dámskou část milovníků hodinek je celkem jasně viditelné.

ذرائع: Breitling

Mně osobně se velice líbí, svým pozitivním vztahem k bílým hodinkám jsem už poněkud známá. Bílý gumový řemen jim moc sluší. Zkrátka a dobře, dost dobře si je dovedu představit jako své letní hodinky! اور تم نے اسے کس طرح پسند ہے?

لیکھکا متن: تیل

مصنف تصویر: Breitling.com