Na stánek firmy Glycine jsem se v Basileji vážně těšil. Nejen kvůli mýtické tiskové mluvčí, která je ve firmě už asi třicet let, jak jsem slyšel. Hlavně, کورس کے, kvůli hodinkám, mám Glycine Incursore pár let staré a zajímalo mne, jaké změny si pro nás firma Glycine připravila. O některých jsem věděl předemzměna majitele, budoucí změna PRA o některých jsem předem netušil, třeba ta, že firma Glycine má (konečně!) výhradní zastoupení i v České a Slovenské republice. Spolupráci se totiž podařilo navázat obchodu chronoshop.cz.

Takže novinky, které vám jen letmo ukážu, si můžete naživo prohlédnout i v obchodu v Prazeuž od července! اور یہ دیکھنے کے لئے کچھ ہے.

Začneme řadou Airmantradiční hodinky, které si už tak někdy od války ve Vietnamu oblíbili piloti. Dělají se i jako 24-hodinovky a díky použité GMT komplikaci mohou ukazovat čas až ve třech časových zónách současně. Už jsem detailněji fotil hodinky Glycine Airman 17a byl to úžasný zážitek! Nová barevná provedení, třeba to s oranžovou vnitřní lunetou a chronografem je fakt pěkné.

Nové v produkci Glycine jsou i hodinky z řady Incursore s komplikací Big Date. I ty jsem mohl vidět v několika barevných provedeníchs číselníkem černým, měděným nebo jemně modrým. Mým favoritem je černé provedení. Jednoduché, elegantní, čitelné.

Novinkou je i varianta s mimostřednou vteřinovkou na pozici “6”, ručním nátahem a číselníkem California.

S řadou Lagunare pro potápěče jsem se také už setkal, toto nové provedení s šedivým číselníkem je vážně elegantní!

A tatáž řada v provedení s chronografem (ئٹیی 7750 Valjoux).

Na návštěvu chronoshopu a bližší seznámení s novinkami Glycine se vážně těším. A mezi novinkami už mám svého favorita.

مصنف textu اور تصاویر: 🙂 kibi

Album všech fotografií novinek.