Vzpomínáte na nedávnou సమీక్షించండి గడియారాలు Alpina Adventure Extreme Diver? Nejspíš ano, jak by taky ne, jsou to překrásné potápěčské hodinky. V dnešní aktualitě se budu věnovat novému modelu Alpina ఎక్స్ట్రీమ్ లోయీతగాళ్ల 300 Orange, který je velmi podobný.

Oranžová barva k potápění prostě patří. Už před desetiletími prokázali vývojáři značky Doxa, že je to barva, která si svoji barevnost uchovává ze všech barev nejdéle i hluboko pod hladinou. A navíc hodinky s touto barvou na číselníku nebo alespoň s doplňky jsou hezké. I proto ji můžeme najít také u tohoto modeluna lunetě a na plongeur minutové ručce. Určení těchto hodinek může být vzhledem k నీటి బిగుతు 300 metrů vodního sloupce i pro profesionální potápěče, kteří tak díky zřetelné oranžové mají výborný přehled o čase stráveném pod vodou.

V této řadě se vlastně jedná o dvoje nové hodinkyjedny jsoupro něja druhý model spíšpro ni”. Sdílejí mnoho shodných důležitých vlastností, které vám představím níže.

Pouzdro s typickým potápěčským vzhledem je vyrobené z nerezové oceli. Jednostranně otočná luneta je leštěná, černěná PVD, a má nápadnou oranžovou luminiscenční stupnici 0 ఉన్నప్పుడు 60, kde se střídavě s číslicemi nachází ocelové terčíky. Překvapilo mě, že také nesvětélkují. Signovaná korunka s gumovým kroužkem je šroubovací do pouzdra, అలాగే క్రౌన్. Na černém číselníku dominují indexy a hodinová ručka, jsou pokryté luminiscenční barvou. Ve tmě svítí i oranžově orámovaná minutová ručka s luminiscenční výplní. Jehlovitá vteřinová ručka je bíle lakovaná a na konci má výrazný oranžový trojúhelník, logo Alpina. Pozici 3 zabírá velkátřídenní” dater. Safírové sklíčko má antireflexní vrstvu. Hodinky mají odolnost 300 నీటి కాలమ్ మీటర్ల.

Alpina ఎక్స్ట్రీమ్ లోయీతగాళ్ల 300 Orange Automatic నేను 44 mm velká varianta a patří na mužské zápěstí. Na číselníku najdete připomínku typu nátahu kalibru (AL-525). Průhledem v šroubovacím dýnku je vidět na mechanický strojek s automatickým nátahem, ఫ్రీక్వెన్సీ setrvačky 4 Hz, 26 rubíny a rezervou chodu 38 గంటల. Jsou na prodej s překlápěcí sponou s bezpečnostní pojistkou na nerezovém tahu (బ్రాస్లెట్), gumovém náramku nebo na milánském tahu (జాలీ). Hodinky jsou dodávány ve speciálním dárkovém balení, unikátně tvarovaným jako potápěčská láhev a obsahuje navíc nylonový NATO strap.

Menší verze Alpina ఎక్స్ట్రీమ్ లోయీతగాళ్ల 300 Midsize సగటు కొలుస్తారు 38 mm. Na jejím číselníku chybí zmínka o automatickém nátahu strojkuobsahuje totiž quartzový kalibr (AL-240). ఇది ఉంది 1 ložiskový rubín a životnost baterie cca 45 నెలల. Šroubovací ocelové dýnko je zdobené rytinami s potápěčskou tématikou. K ruce je připne gumový signovaný náramek nebo nerezový tah.

Jsem ráda, že hodinářské firmy myslí i na dámskou část rodiny potápěčů. Možná bych měla drobnou připomínku k použitému kalibru v dámské variantěchápu, že quartz je velmi přesný a bezúdržbový, ale mechanický strojek má své kouzlo. Obzvláště, pokud se na něj můžete dívat průhledem v dýnku a strojek je zajímavě zdobený. Ale tím mé výtky končí. Oba modely se moc povedly, luminiscenční oranžová je v kombinaci s matnou černou intenzívně vyzývavá a nepřehlédnutelná. Za mne palec nahoru!

రచయిత టెక్స్ట్: చమురు

ఫోటో సోర్స్: Alpina

Pokud se vám aktualita líbila, మాకు తెలియజేయండి, దయచేసి, ద్వారా "వంటి" svoju Facebook పేజీ. ఇది మాకు చాలా విలువైన చూడు ఇస్తుంది, ధన్యవాదాలు.