K příležitosti 10. výročí úspěšné spolupráce mezi automobilovou značkou Bentley a hodinkovou manufakturou బ్రీటింగ్ vznikly krásné černé hodinky Breitling for Bentley Light Body Midnight Carbon. Veřejnosti budou oficiálně představeny letos ve švýcarské Basileji na známé výstavě BaselWorld.

ఆధారము: బెంట్లీ కోసం బ్రీటింగ్

Lehké 49 mm pouzdro je kompletně vyrobené z titanu a je potažené vysoce odolnou karbonovou vrstvou (PVD). Karbonovou vrstvu mají také korunka a obě tlačítka chronografu.

Oboustranně otočná luneta nese vzor chladiče, stejně jako gumový černý náramek. Proměnný otáčkoměr, který měří rychlost a vzdálenost, se aktivuje rotací lunety. Černý číselník připomínající palubní desku auta oživuje rudá 30 vteřinová škála chronografu, šedá centrální ručka tedy opíše číselník dvakrát během jediné minuty. Tento systém patentoval Breitling již v roce 1926. Zanořené subčíselníky chronografu mají ručky zvýrazněné luminiscencí, stejně jako hodinová a minutová ručka. Odečet času je tedy intuitivní a snadný. యొక్క స్థానం 4:30 se ještě nachází datové okénko s černým kotoučem a bílým tiskem. Číselník kryje safírové sklíčko s antireflexem.

Pod titanovým dýnkem tiká in-house mechanický kalibr Breitling 25B, který má frekvenci setrvačky 4 Hz (28800 A / h), 38 ložiskových syntetických rubínů a je certifikován C.O.S.C. Rezerva chodu je 42 గంటల.

Hodinky budete moci mít na ruce při jakékoli aktivitě, jsou totiž odolné vůči 100 నీటి కాలమ్ మీటర్ల.

ఆధారము: బెంట్లీ కోసం బ్రీటింగ్

Tato limitovaná edice 1000 kusů odráží styl ikonických luxusních vozů Bentley. Předpokládaná cena se pohybuje kolem 12000 USD a budete je moci sehnat v buticích Breitling.

ఆధారము: బెంట్లీ కోసం బ్రీటింగ్

రచయిత టెక్స్ట్: చమురు

ఫోటో సోర్స్: బెంట్లీ కోసం బ్రీటింగ్

Pokud se vám aktualita líbila, మాకు తెలియజేయండి, దయచేసి, ద్వారా "వంటి" svoju Facebook పేజీ. ఇది మాకు విలువైన చూడు ఇస్తుంది, ధన్యవాదాలు!