క్లీన్ పంక్తులు మరియు ఖచ్చితంగా నిష్పత్తిలో సమతుల్య మరియు మాత్రమే సంకేతపుస్తకాన్ని లో. మేము రెండు క్లాసిక్ సమస్యలు కనుగొనవచ్చు - చెక్ మరియు రిజర్వ్ సూచిక డేటా గీయండి, jsou elegantně spojeny v tomto modelu od జాగెర్-LeCoultre, తదుపరి సిరీస్ ఇది మాస్టర్ రిజర్వ్ డి మార్చ్.

ఆధారము: జాగెర్-LeCoultre

V tradičně a velice klasicky působícím pouzdře z 18 karátového růžového zlata bije srdce in-house kalibru 938 složeného z 273 భాగాలు. హౌసింగ్ విస్తృత ఉంది 39 mm అధిక 9,85 mm. Kalibr je samonatahovací s rezervou až 43 గంటల.

Číselník s minutovou škálou je v béžové barvě, ఇండోర్ నీలం గాజు. Hodinová i minutová ručička jsou v barvě zlata. Ukazatele data, vteřin a rezervy nátahu mají ručky v barvě královské modři. సూచికలు ఖచ్చితంగా స్పష్టంగా ఉంటాయి, komplikace pro zobrazení data je v současnosti jednou z nejelegantnějších – vypadá jako další subčíselník.

డయల్ మరియు CROWN నీలం గాజు తో కప్పబడి ఉంటాయి. CROWN అంతటా కనిపించే గేజ్ ఉంది, బేరింగ్ బ్లాక్ల సంఖ్య చెక్కబడి ఉంది న, ఈ విధంగా 41. Drobná korunka nese plasticky vyvedený znak Jaeger-LeCoultre. Hodinky odolají vodnímu sloupci do výše 50 m. Hodinky na ruce drží černý řemen z aligátoří kůže.

Hodinky jsou dostupné ve dvou verzích – krom zlaté verze s béžovým číselníkem je k dispozici i verze s nerezovým pouzdrem a stříbřeným číselníkem.

ఆధారము: జాగెర్-LeCoultre

ఇది ఆసక్తికరంగా ఉంటుంది, గడియారాల పరీక్షిస్తారు 1.000 గంటల, వారు అమ్మకాలు పంపబడతాయి, ముందు. ఎలా మీరు చేతితో ఇష్టపడ్డారు చేస్తుంది?

రచయిత textu: TOMS

రచయిత ఫోటో: జాగెర్-LeCoultre