చూడండి Jaeger-LeCoultre Grande Reverso vznikly již v roce 1930 pro potřeby hráčů póla, kteří chtěli mít chráněné sklíčko číselníku. Hodinkové pouzdro se otáčí na pantech tak, že buď můžete vidět na číselník nebo na dýnko a sklíčko hodinek bylo chráněné. Ostatně, můžete si přečíst i సమీక్షించండి. Dnešní aktualita se týká modelu pro dámy, Grande Reverso Lady Ultra Thin.

ఆధారము: jaeger-lecoultre.com

Jak je již patrné z názvu, pouzdro hodinek prošlo úpravami, aby lépe sedělo na jemné dámské ruce. Hodinky jsou tenčí a zaoblenější, než mužská verze. Pouzdro měří 24 x 40 మిల్లీమీటర్ల, రేఖాచిత్రం 7,2 milimetru. Stříbrný číselník má zdobení guilloché a kartáčování ve tvaru slunečních paprsků. Obuškovité ručky a arabské indexy jsou vyrobené z materiálu pouzdra. Existuje několik verzí, mohou být vyrobené z růžového 18 karátového zlata nebo z nerezové oceli. Uvnitř může tikat mechanický strojek s manuálním nátahem Jaeger-LeCoultre Calibre 846/1, pro který je typická rezerva nátahu 40 గంటల, 18 బేరింగ్ రాళ్ళు, ఫ్రీక్వెన్సీ 21.600 půlkmitů za hodinu a který se skládá z 93 భాగాలు. Nebo je můžete mít s quartzovým strojkem Jaeger-LeCoultre Calibre 657 ఉంది 4 బేరింగ్ రాళ్ళు.

ఆధారము: jaeger-lecoultre.com

Pouzdro může být zdobené dvěma linkami z 30 diamantů o celkové váze 0,4 క్యారెట్.

ఆధారము: jaeger-lecoultre.com

Můžete je mít buď na tahu z materiálu pouzdra nebo na řemenu z aligátora. A barva řemenu? Fialová, písková, černá.

Asi se chcete zeptat na cenu? Cena ocelových začíná na 4.750 USD až k 9.150 USD, zlaté jsou od 17.200 USD po 30.600 USD.

ఆధారము: jaeger-lecoultre.com

Ať už vás zaujaly zlaté nebo ocelové, dostanete krásné luxusní a kvalitní náramkové hodinky známé značky s dlouhou tradicí.

రచయిత్రి టెక్స్ట్: చమురు

రచయిత ఫోటో: Jaeger-LeCoultre.com