K příležitosti 100. సంస్థ వార్షికోత్సవం ఫోర్టిస్ přichází nová kolekce Fortis F-43 Flieger స్వయంచాలికమైన. A na co se můžeme těšit?

ఆధారము: ఫోర్టిస్

 

Čekají na nás celkem 4 limitované řady. Big Day/Date, řada Chronograph, Chronograph Alarm ఒక Chronograph Alarm GMT. Každá řada má dva modely. Silver Line s leštěným pouzdrem a stříbřitým plastickým číselníkem, plastickými indexy a ručkami s vrstvou luminiscence. Black Label má černý kontrastní číselník, konečnou úpravu kartáčováním, plastické indexy a ručky s vrstvou luminiscence.

Největší klasikou jsou Fortis F-43 Big Day/Date s denní a datumovou aperturou s věncem v příslušné barvě číselníku, limitovaná edice bude mít 2012 kusů s černým číselníkem a 2012 తెలుపు డయల్.

ఆధారము: ఫోర్టిస్

Fortis F-43 Chronograph se vyznačuje mechanickým chronografem a 2012 kusy od každé barevné varianty.

ఆధారము: ఫోర్టిస్

Fortis F-43 Chronograph Alarm je osazen C.O.S.C. chronografem, má také komplikaci alarmu. Bude jich vyrobeno pouhých dvakrát 300 ముక్కలు. Poslední lahůdkou bude Fortis F-43 Chronograph Alarm GMT s C.O.S.C. chronografem, alarmem a komplikací GMT. U nich bude počet omezený na pouhých 100 kusů s bílým číselníkem a 100 kusů s černým číselníkem.

ఆధారము: ఫోర్టిస్

Pro všechny modely je společné individuální očíslování, strojek s automatickým nátahem, pouzdro z nerezové oceli o průměru 43 మిల్లీమీటర్ల, safírové sklíčko s oboustranným antireflexem, మెరుపు CROWN, నీళ్ళు చొరవని 200 మీటర్ల. Můžete je mít buď na koženém řemenu, silikonovém náramku, gumovém náramku nebo na kovovém tahu.

Nové fortisy mne opravdu zaujaly a budu se snažit, abychom vám mohli přinést vlastní fotografie a recenze!

రచయిత్రి టెక్స్ట్: చమురు

రచయిత ఫోటో: ఫోర్టిస్