Mimozemšťané, úžasná technika, náročné mise, na jejichž splnění záleží přežití lidstva… to všechno chce POŘÁDNÉ HODINKY! A moje Casio G-Shock DW-8300 “Stargate” jsou pořádné hodinky.

Přibližně pět centimetrů velký a skoro dva centimetry silnýpuk” – pouzdro v kombinaci oceli a plastu, vše spojené šrouby, watertightness 200 మీటర్ల, odolnost ověřovaná už při konstrukci sérií drastických testů, kdy je zkoušena odolnost proti nárazům, vibracím, elektrickému výboji, magnetickému poli, horku, mrazu a také proti vodě. Sklíčko je minerální, odolné proti poškrábání a navíc zapuštěné pod lunetu tak, aby se vyhlo poškození.


Pouzdro obsahuje strojekmodul číslo 1288 – odolný a dostatečně vybavený pro praktické využití – ప్రదర్శించబడే సమయం, data, భయం, స్టాప్వాచ్, టైమర్ – nic nechybí, nic nepřebývá. To vše poháněné baterií s výdrží několika let. Přesnost je dostatečná pro náročné mise, několik vteřin měsíčně.
Řemínek je gumový, velmi odolný a na spodní straně jsou navíc pružné členy, které drží pouzdro perfektně na ruce nebo spíš trochu nad níruka se pod dýnkem nepotí.


Co víc si na misi pro záchranu lidstva přát?
Dnes už je neseženete nebo jen velmi těžko, tento model je z roku 1995. ఒక, věřte mi, je to škoda!

రచయిత textu మరియు ఫోటోలు: 🙂 kibi

Album s dalšími fotografiemi.