Hodinky s diamanty podle designérů patří nejen na ženskou ruku, ale také na pánská zápěstí. Jedním z příkladů elegantního provedení takových hodinek jsou Patek Philippe 5147G-001 z bílého zlata s komplikacemi annual kalendář a měsíční fáze.

Pouzdro má v průměru příjemných 39 மில்லிமீட்டர்களில், ஓவியம் 11,5 மிமீ, a jak už jsem psala, அது தயாரிக்கப்படுகிறது 18 karátového bílého zlata s konečnou úpravou leštěním. நீருக்கு அடியில் நீந்தும் போது அணியப்படும் கண்ணாடி அலங்கரிக்கப்பட்ட 62 Top Wesselton VS quality diamantů o celkové váze 0,85 (வைரம் முதலிய விலை உயர்ந்த கற்களின்) எடை அலகு. Sklíčko nad číselníkem i v průhledu je ze syntetického safíru. கடிகாரங்கள் உள்ளன நீர்ப்புகா செய் 30 நீர் நிரலின் மீட்டர்.

Při pohledu na lakovaný číselník barvy temné námořnické modři je okamžitě jasné, proč je značka Patek Philippe čelným výrobcem hodinek haute horlogerie. Vezmu to od pozice 12, kde najdeme ukazatel rezervy nátahu. நிலை 3, 6 ஒரு 9 se nachází součásti annual kalendáře – drobné ručky ukazují aktuální měsíc a den v týdnu, datová apertura prozradí datum a nad ní se nachází ukazatel měsíční fáze. மூலம், výroba číselníku vyžaduje 12 samostatných kroků lakování, vypalování a leštění. Hodinové indexy a číslice jsou zlaté. Zlatá hodinová a minutová ručka mají vrstvu luminiscence.

Mechanický in-house kalibr s automatickým nátahem – strojek Cal. 324 S IRM QA LU má průměr 32 மிமீ, உயரம் 5,32 மிமீ, 36 தாங்கி rubies, 11 můstků, frekvenci setrvačky ze slitiny Gyromax® 28.800 ஒரு மணி நேரத்திற்கு ஏற்றத்தாழ்வுகளை (4 ஹெர்ட்ஸ்) a rezervu chodu 45 மணி. இது கொண்டுள்ளது 355 součástek a pravost zaručuje Patek Philippe Seal. Nechybí bohaté dokonalé zdobení.

Ručně šitý řemen z kůže louisianského aligátora v barvě číselníku spíná zdobná zlatá překlápěcí spona.

Za špičkovou kvalitu samozřejmě musíte zaplatit, tyto hodinky mají cenovku $53.200 அமெரிக்க டாலர்

ஆசிரியர் உரை: எண்ணெய்

புகைப்பட ஆதாரம்: www.patek.com

நீங்கள் கடிகாரங்கள் பிடித்திருக்கிறது என்றால், எங்களுக்கு கொடுக்க மறக்க வேண்டாம், தயவு செய்து, மூலம் "போன்ற" svoju Facebook பக்கம். இது எங்களுக்கு மிகவும் மதிப்புமிக்க கருத்துக்களை கொடுக்கிறது, நன்றி.