S hodinkami od nezávislého švýcarského hodináře Romaina Jerome jste se už určitě setkali, ať už to byly naše aktuality nebo ஆய்வு modelu Titanic-DNA Chrono Oxy Red Limited Edition. Dnes bych vám chtěl krátce představit nový model s označením Tattoo-DNA. Ten vznikl ve spolupráci se slavným tatérem Mo Coppolettou.

Hodinky nejsou žádné tintítko, průměr pouzdra je 50 மில்லிமீட்டர்களில். Materiálem pro výrobu byla v tomto případě nerezová ocel nebo kombinace nerezové oceli a PVD povlaku. V pouzdru je zasazeno safírové sklíčko, to je částečně kryté stylizovanými “திருகுகள்” na lunetě. மாதிரியில்,, který je tu jako hold námořnímu řemeslu 18. století ale zaráží watertightness, ta je pouhých 30 நீர் நிரலின் மீட்டர். நடைமுறையில்: nevhodné do vody…

Na číselníku jistě nepřehlédnete oblíbený obrázek pro tetování námořníků na plachetnicích, jsou tu spojeny motivy plachetnice na rozbouřeném moři, temné mraky a blesky. Motiv kotvy znamená snad potřebu bezpečí, kterou má prý každý z nás. Tetování sloužilo prý dřív námořníkům jako zdroj ochrany nebo síly v boji proti tak často rozbouřeným živlům. Komu by se nějaká ta pomoc proti různým rozbouřeným vodám nehodila i v dnešní době? டாக்டர். Freud by měl z těchto hodinek jistě velkou radost!

Skeletonizované ručky pak nám připomenou, že se opravdu jedná o hodinky. Na ručkách dokonce najdeme v koncových šipkách nanesenu luminiscenční barvu.

Novinkou je kalibr, který tiká v hodinkách, அது தானாக சென்றது திறமை கொண்ட இயந்திர உள்ளது – in-house Romain Jerome RJ001-A. Strojek se 23 ložiskovými rubíny s taktem setrvačky 4 ஹெர்ட்ஸ் (28800 ஒரு / h) má rezervu chodu okolo 42 மணி. Zobrazuje pouze hodiny a minuty, pro námořní navigaci se tedy moc nehodí. Kalibr kryje pevné ocelové dýnko, i zde jsou tattoo motivy.

K těmto hodinkám se dodává i výjimečný kožený řemínek s tetováním Mo Coppoleta s překlápěcí sponou – zase buď jen z nerezové oceli nebo z nerezové oceli s černou PVD vrstvou. Alternativou může být černý látkový pásek. Ale já bych se o řemínek s tetováním asi připravit nenechal. Výměnou pak vznikají celkem čtyři barevné varianty.

Hodinky vzniknou pouze v množství 25 துண்டுகள், cena jednoho bude $18450 அமெரிக்க டாலர். Celkem zajímavé a provokativní hodinky, நீங்கள் என்ன நினைக்கிறீர்கள்?

ஆசிரியர் உரை: 🙂 kibi

புகைப்பட ஆதாரம்: www.romainjerome.ch

Pokud se vám hodinky líbily, நாம், தயவு செய்து, மூலம் "போன்ற" svoju Facebook பக்கம். இது எங்களுக்கு மதிப்புமிக்க கருத்துக்களை கொடுக்கிறது, நன்றி!