Další krásné hodinky, které jsme zahlédli na výstavě Baselworld, byl tento zajímavý model se značkou உச்சி வானம். அவர்கள் கடிகாரங்கள் இருக்கும், které pro sledování ubíhajícího času třeba na baletním představení mají vše potřebné.

நிழற்பட கருவி
Sinarback eVolution 75, Sinar p3 / f3
நிழற்பட கருவி
Sinarback eVolution 75, Sinar p3 / f3
நிழற்பட கருவி
Sinarback eVolution 75, Sinar p3 / f3

Model byl představený už v Ženevě na SIHH 2013. இந்த வீடுகள் 18 karátového růžového zlata nebo nerezové oceli měří v průměru 42 உயரம் மிமீ மற்றும் 13,85 மிமீ. முடி பளபளப்பான.

Stříbřitý číselník je plastický, zdobený guilloché. Ručky jsou vyrobené ze stejného materiálu jako pouzdro, அத்துடன் மணிநேர குறியீடுகளில். Centrální ručka chronografu a ručka 60 minutového čítače na pozici 6 jsou krásně modřené. Zajímavý je annuální kalendář – apertura s dnem v týdnu a měsícem na pozici 3, datum na pozici 6. Kalendář je výjimečný tím, že ho stačí seřídit pouze jednou ročně – mezi únorem a březnem. எதிர்ப்பு ரிஃப்ளெக்ஸ் மூலம் டயல் நீல கல் படிக பாதுகாக்கிறது.

Oblé leštěné pouzdro si můžete prohlédnout z boku. Je krásné, நீ என்ன சொல்ல?

In-house strojek El Primero 4054 se skládá z 341 கூறுகள், உள்ளது “நிரலை சக்கர”, 29 ložiskových kamenů a rezervu chodu až 50 மணி. Setrvačka ஊசலாட்ட அதிர்வெண் 36000 ஒரு மணி நேரத்திற்கு ஏற்றத்தாழ்வுகளை. Rotor je zdobený ženevskými pruhy (Cotes டி ஜெனீவே).

Průhledem v dýnko můžete pozorovat zdobený rotor. Hodinky dostanete na řemenu z aligátora s trojitou překlápěcí sponou. அவர்கள் வரை நீர் உள்ளது 5 ஏடிஎம்.

Určitě vás bude zajímat cena? Pohybuje se mezi 10000 USD a 12000 அமெரிக்க டாலர்.

ஆசிரியர் உரை: எண்ணெய்

புகைப்பட ஆதாரம்: உச்சி வானம்

நீங்கள் புதுமை பிடித்திருக்கிறது என்றால், நாம், தயவு செய்து, மூலம் "போன்ற" svoju Facebook பக்கம். இது எங்களுக்கு மதிப்புமிக்க கருத்துக்களை கொடுக்கிறது, நன்றி!