Watch Jaquet Droz Grande Seconde byly vždy nevyčerpatelným zdrojem inspirace až do té míry, že se vlastně staly znakem firmy. ஆண்டு 2011 vznikla řada Grande Seconde Quantième – hodinky s nerezové oceli se zobrazením data. Letošní rok přináší dva nové modely moderního designu v barvách, které přitáhnou vaši pozornost – modré nebo čokoládové. Mají jednoduché linky, 43 mm pouzdro, arabské a římské indexy původních modelů ustoupily jednoduchým obuškovitým indexům. Oboje hodinky jsou dokladem, že hodináři u Jaquet Droz neustále přemýšlejí i nad modely, které si již vybudovaly pověst a jméno.

Modrý model má referenční číslo J007030245, 43 mm ocelové leštěné pouzdro s úzkou lunetou. Je vysoké 11,63 mm a odolné vůči vodě do 3 பட்டியை. Korunka má tvar typický pro modelovou řadu. Modrý číselník zdobí Côtes de Genève, subčíselníky tvoří protínající se opalizující prstence. Indexy jsou pokryté rhodiem. Horní subčíselník ukazuje hodiny a minuty, spodní datum a vteřiny. Ručky jsou potažené rhodiem, datumová má červeně zvýrazněnou špičku. Safírové sklíčko má antireflexní vrstvu.

Mechanický in-house kalibr Jaquet Droz 2660Q2 má automatický nátah, rotor z těžkého kovu, 30 தாங்கி rubies, அதிர்வெண் setrvačky 4 Hz a rezervu chodu 68 மணி. Strojek má zdobený rotor a můstky (ஜெனீவா கோடுகள்).

Modrý řemen z kůže aligátora má hlazenou strukturu a je ručně šitý. Překlápěcí spona je vyrobená z nerezové oceli.

Čokoládově hnědý model bych popsala naprosto stejně jako předchozí modré hodinky. Liší se pouze barvou číselníku a řemene. A samozřejmě referenčním číslem.

Tak popořádku. Hnědé Côtes de Genève rozdělují číselník na malé proužky. Symetrii narušují dva opalizující kruhy subčíselníků, které se také vzájemně protínají. Hnědý řemen z kůže aligátora je též hlazený a ručně šitý. Zbývá referenční čísloJ007030246.

Dýnko má stejný vzhled, včetně safírového průhledu na zdobený strojek a gravírovaného sériového čísla.

V továrně Jaquet Droz pro zvědavé fanoušky připravili krátké představení modrých hodinek, odkaz na něj najdete níže.

Grande Seconde Quantieme (mp4)

Předpokládaná cena se bude pohybovat kolem $80000.

ஆசிரியர் உரை: எண்ணெய்

புகைப்பட ஆதாரம்: Jaquet Droz

நீங்கள் புதுமை பிடித்திருக்கிறது என்றால், நாம், தயவு செய்து, மூலம் "போன்ற" svoju Facebook பக்கம். இது எங்களுக்கு மதிப்புமிக்க கருத்துக்களை கொடுக்கிறது, நன்றி!