Watch இன்விட்கா jsou známé svou mohutností, zaměřením na potápění a šroubovací ochranou korunky připevněnou na řetízku. K výročí edice hodinek pro ruské potápěče z roku 1959 vznikla následující kolekce.

மூல: invictawatch.com

Uvnitř 52 milimetrového pouzdra(!) z nerezové oceli s černým iontovým pokovením se skrývá quartz strojek. Ozubená luneta je pevná, je přišroubovaná čtyřmi šroubky v polyuretanových úchytech. Korunka je chráněná šroubovací ochranou, která je řetízkem připevněna k pouzdru. Dýnko je pevné a zašroubované do pouzdra, voděodolnost hodinek je 100 மீட்டர். Kulaté datumové okénko najdeme na pozici “4”. Ručky a indexy mají vrstvu luminiscence, சறுக்கு, které je kryje, je minerální. Vteřinová ručka je lakované v barvě polyuretanu použitého na pásku a také v barvě úchytů šroubků na lunetě. Polyuretanový pásek nese plastický obrázek ruské potápěčské helmy. Hodinky jsou novinkou Invicta pro rok 2012 a budou k dostání v pěti barevných provedeních.

மூல: invictawatch.com

ஆண்டு, jsou obrovské a pestré, ale určitě si i tyto hodinky najdou svůj okruh zákazníků, třeba jako hodinky Kyboe. Jedním ze známých osobností, které nosí obrovské hodinky Invicta, je i herec a bývalý floridský guvernér Arnold Schwarzenegger.

மூல: இன்விட்கா

ஆசிரியை உரை: எண்ணெய்

ஆசிரியர் புகைப்படம்: invictawatch.com