K příležitosti 100. நிறுவனத்தின் ஆண்டு நிறைவு ஃபோர்டிஸ் přichází nová kolekce Fortis F-43 Flieger தானியங்கி. A na co se můžeme těšit?

மூல: ஃபோர்டிஸ்

 

Čekají na nás celkem 4 limitované řady. Big Day/Date, řada கால வரைபடம், Chronograph Alarm ஒரு Chronograph Alarm GMT. Každá řada má dva modely. Silver Line s leštěným pouzdrem a stříbřitým plastickým číselníkem, plastickými indexy a ručkami s vrstvou luminiscence. Black Label má černý kontrastní číselník, konečnou úpravu kartáčováním, plastické indexy a ručky s vrstvou luminiscence.

Největší klasikou jsou Fortis F-43 Big Day/Date s denní a datumovou aperturou s věncem v příslušné barvě číselníku, limitovaná edice bude mít 2012 kusů s černým číselníkem a 2012 வெள்ளை டயல்.

மூல: ஃபோர்டிஸ்

Fortis F-43 Chronograph se vyznačuje mechanickým chronografem a 2012 kusy od každé barevné varianty.

மூல: ஃபோர்டிஸ்

Fortis F-43 Chronograph Alarm je osazen C.O.S.C. chronografem, má také komplikaci alarmu. Bude jich vyrobeno pouhých dvakrát 300 துண்டுகள். Poslední lahůdkou bude Fortis F-43 Chronograph Alarm GMT s C.O.S.C. chronografem, alarmem a komplikací GMT. U nich bude počet omezený na pouhých 100 kusů s bílým číselníkem a 100 kusů s černým číselníkem.

மூல: ஃபோர்டிஸ்

Pro všechny modely je společné individuální očíslování, strojek s automatickým nátahem, pouzdro z nerezové oceli o průměru 43 மில்லிமீட்டர்களில், safírové sklíčko s oboustranným antireflexem, மெருகிட்ட கிரீடம், நீர் புக விடாத 200 மீட்டர். Můžete je mít buď na koženém řemenu, silikonovém náramku, gumovém náramku nebo na kovovém tahu.

Nové fortisy mne opravdu zaujaly a budu se snažit, abychom vám mohli přinést vlastní fotografie a recenze!

ஆசிரியை உரை: எண்ணெய்

ஆசிரியர் புகைப்படம்: ஃபோர்டிஸ்