Lub tuam txhab muaj tau guaranteeing rau nees nkaum tsib xyoos Luminox rau qhov no, Lawv yuav muaj kev txaus siab, Dab tsi nws logo hais tias thiab nws saib yuav yooj yim nyeem ntawv rau ntau tshaj nees nkaum tsib xyoos nyob rau hnub ntawd, Thaum tsaus ntuj. Qhov no yog yuav guaranteed los borosilicate refractory iav capsules tritium roj, Uas lossi emit teeb thiab tsis tau puas ntsoog los ntawm dej los yog corrosive tej yam khoom. Thiab saib Luminox pa 9421. (los kuj P-38 Lightning) Ntse strives nyob rau nws lub koob npe nrov rau precision, Watches ua nyob Switzerland, Nrog tseem nrog nws tus kheej nrog nws tus kheej txhua kauj ruam ntawm txoj kev.

Kuv mam li cia li coj ib nyuag saib lawv “codename” P-38 Lightning – Yog, Nws muaj Nto moo Fighter dav hlau Ntawm WWII thiab qhov no saib yog ib tug reminder thiab tribute rau nws.

Poduškové pouzdro je z nerezové kartáčované oceli a jeho průměr je 44 hli thiab qhov siab 14 hli – nepůsobí tedy nijak drobně. Pouzdro má výraznou ochranu korunky s výřezem pro lepší manipulaci s vroubkovanou korunkou. Luneta je také z nerezové kartáčované oceli po okraji nese vroubkování, které usnadní manipulaci, ve středu pak černým hliníkovým kroužkem se stříbřitou škálou druhé časové zóny.

Yog tus swb Sapphire muaj txheej los tiv thaiv mus tom nws tsev. Yas yog ntsia hlau-, zašroubováním lze zajistit i korunku, proto výrobce ručí za odolnost proti nárazu a watertight kev ntseeg mus 200 metrů/ 20 ATM. Strojek hodinek je quartz Ronda 515, s životností baterie 45 lub hli. Hodinky doplňuje černý kožený řemínek. Celková hmotnost hodinek je 120 grams.

Číselník je jednoduchý, černý s velikými, přehlednými stříbřitými číslicemi. “Na třetí hodiněje umístěna datová apertura a mezi čísly a lunetou již zmiňované skleněné kapsle, které umožňují noční odečet času. Ve středu ciferníku je umístěna 24 hodinová stupnice pro další časovou zónu.

Ručky ve tvaru tužky jsou také opatřeny tritiovými kapslemi. Pro běžné časové pásmo je zabarvení kapslí zelené, stejné jako na hlavním ciferníku, ručka pro další časová pásma je pak zabarvena ledově modře, stejně jako dvanáctá hodina ciferníku.

Aby hodinky mohly splnit požadavky odolnosti, je nutné, aby byla výroba naprosto precizní. I proto se jejich výroby ujala curyšská firma Mondaine Watch Company. Hodinky pro pověstnou kvalitu používají i mnohé speciální jednotky americké armády, za všechny jmenujme US Navy SEALs, US Air Force, ale také záchranáři, potápěči a piloti. kuv xav li, že tyto hodinky ocení každý, kdo preferuje, jednoduchost, praktičnost a účelnost, ať je to voják, záchranář, nebo jen nadšený oddílový vedoucí, jež vede děti ke sportu a lásce k přírodě, a v kterém stále hoří touha po dobrodružství.

V podobném designu se vyrábí i různé modifikace, třeba chronograf s komplikací Big Date. Rozhodnutí zda GMT za cenu okolo $600 USD, nebo chronograf a Big Date za $795 USD, je tedy jen na vás.

Tus sau lub ntawv nyeem: Tara

Yees duab tau qhov twg los: www.luminox.com

Yog hais tias koj nyiam saib, Peb cia, Thov, kuv "xav" rau Facebook phab. Nws yog peb lub tswv yim zoo, ua tsaug ntau!