Koj puas nco tus dynamic watches Perrelet Turbine A1066/3, tus xav paub saib peb nyuam qhuav lawv coj? Cov nyhuv ntawm rotating “turbine” aircraft cav, uas yog raug rau no series, Txawm zoo nkauj heev, tiamsis sov ua licas tsis pub, thiaj li yuav tshwm sim li ntawm lub hu thiab lwm yam teeb meem dua lub caij zaub. Los tej zaum tsis?

No tak dobře, Tsis muaj. Designéři značky Perrelet zvládli do číselníku obohaceného o volně se točící turbínu přidat i funkci chronografu. Na časté dotazy raději odpovím předemturbína se neotáčí mechanickou energií kalibru, ale výhradně pohybem ruky a nijak nesouvisí s automatickým nátahem kalibru. Jedná se jen o zdobný prvek a mohu říct, že velmi zdařilý!

Škály chronografu se podařilo přidat na safírovou vrstvu v číselníku. Je to logické a vlastně velmi šikovné umístění. A ve štěrbině spodní strany číselníku vykukuje dokonce i datový kotouč.

Hodinky vznikly v několika variantách. Ty se od sebe liší použitými materiály a barevným vyzněním. Jiné rozdíly nehledejte, hodinky mají pouzdro o průměru 47 hli thiab tus thickness ntawm 16 hli. Číselník je vždy také krytý safírovým sklíčkem s antireflexní vrstvou. Safírové sklíčko najdete i v průhledu dýnka, kde otvírá pohled na mechanický kalibr Perrelet P-361 (Yog, původ má v kalibru značky Soprod). Kromě zobrazení času je zde tedy i komplikace chronografu s 60minutovým čítačem. Thiab watertight kev ntseeg je vždy (tsuas) 50 metres los txog sab dej.

Jednotlivé barevné varianty jsou:

A1074/2má pouzdro z nerezové oceli, lunetu s černou DLC vrstvou, turbína je titanová, Dub Dial.

A1075/1pouzdro je také z nerezové oceli s černou DLC vrstvou, nerezová luneta, turbína titanová černěná, Dub Dial, světlé indexy.

A1079/1nerezové pouzdro s černým DLC, Dub Dial, Rizal Park, turbína i indexy.

A3036/1nerezové pouzdro s DLC vrstvou (růžové zlato), turbína černěná, číselník růžové zlato, světlé indexy.

A3036/2i zde je nerezové pouzdro s DLC vrstvou (růžové zlato), v této barvě je i turbína a číselník, světlé indexy.

Cov watches kuv xav yuav li cas? Kuv lees zoo zoo xwb, že bych si asi vybral, jen váhám nad barevnou variantounerezové pouzdro? Nebo černé? Nebo…? Tyto hodinky byly představeny na výstavě BaselWorld 2013 a prodávají se za cenu okolo 5000 EUR.

Tus sau lub ntawv nyeem: 🙂 kibi

Yees duab tau qhov twg los: Perrelet.com.

Yog hais tias koj nyiam tus saib, Peb cia, Thov, kuv "xav" rau Facebook phab. ua tsaug ntau!