Hnub no kuv xav ua kom paub koj rau ib purely masculine saib, Uas yeej suitable tsis zoo xwb rau motorsport, Txawm tias lawv yeej tsis tsis tau inspired los ceev tsheb. Lawv tau ua txij xyoo tas los no los ntawm ib tug hluas Swiss hom Hublot Nyob rau hauv lub npe Big Bang Carbon 44 hli.

Z názvu lze snadno odvodit vzhled hodinek, ntawm txoj kab uas hla ntawm lub, použitý materiál a barvu. Jako vždy začnu pouzdrem.

Lub tsev loj heev taub 44 milimetrů a vysoké 14,5 mm se skládá ze tří částí, které jsou vyrobené z netradičních materiálů. Luneta je z kompozitu plněného tkanými uhlíkovými vlákny, z něj se vyrábí také například monokoky závodních aut. S pouzdrem ji spojuje šest typických titanových H šroubků zodolněných černou PVD vrstvou. Střední část pouzdra s charakteristickýmiouškytvoří nenápadná černá směs syntetických pryskyřic. Dýnko se safírovým průhledem je také karbonové a připevněné PVD černěnými šroubky. Tus saib muaj ib tug txheem watertight kev ntseeg 100 m.

Ploché sklíčko je samozřejmě odolné Sapphire s vnitřní antireflexní vrstvou pro zamezení nežádoucích odlesků. Chrání strukturovaný karbonový číselník, který oživují bâton indexy pokryté rutheniem a bílou luminiscenční barvou. Zanořené subčíselníky chronografu se nachází na pozici 3 (30 feeb txee) thiab nyob rau qhov chaw ntawm lub 6 (12 teev txee). Qhov chaw ntawm lub 9 obsadila mimostředná vteřinovka. Nyob hauv txoj hauj lwm ntawm lub 4:30 najdeme datumovku s černým datovým kotoučem a bílým tiskem. Saténově kartáčované bâton ručky s vrstvou ruthenia jsou částečně skeletonizované a také jsou zvýrazněné luminiscenční barvou. Centrální vteřinová ručka chronografu má na konci typické logo značky Hublot.

Čas odtikává mechanický in-house kalibr s označením NCEB 4104, kterému energii dodává černěný prořezávaný rotor. Nws muaj ib 225 Cheebtsam, ke kterým je třeba ještě přičíst 27 cov kabmob pob zeb. Setrvačka laim laim frequencies 4 Hz (28.800 A/h), rezerva chodu činí přibližně 42 teev. Kromě času, kalibr zobrazuje aktuální datum a rovněž je vybaven komplikací Chronograph.

Hodinky se dodávají na gumovém pásku s typickým pevným upevněním k pouzdru šroubky podobnými těm, které drží lunetu. Spojení obou konců zajišťuje překlápěcí titanová spona, také s černou PVD úpravou.

Hodinky koupíte přibližně za € 13.000 EUR pod referenčním číslem 301.QX.1724.RX. Já si myslím, že je to perfektní sportovní chronograf!

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Yees duab tau qhov twg los: Hublot

Yog hais tias koj nyiam qhov watches, Nco ntsoov muab rau peb, Thov, kuv "xav" rau Facebook phab. Nws yog peb cov tswv yim zoo heev, ua tsaug ntau.