Dub-liab dawb novelty xyoo 2013 Ulysse Nardin Black Toro Perpetual Calendar navazuje na model UN El Toro Perpetual Calendar, jehož podrobnou recenzi si můžete přečíst ntawm no, thiab joins cov kwv tij nus muag dub Toro ntawm dawb kub. Wb hais tej yam xav paub ntxiv txog cov xov xwm.

El Toro a Black Toro se liší pouze v použitých barvách a materiálech pouzdra. El Toro se vyrábí s modro-stříbrným a šedo-černým číselníkem (Limited tsab), pouzdro může být platinové nebo z 18 kub karat liab, keramická luneta modrá nebo černá. Stávající dvě varianty Black Toro, uvedené na trh v roce 2009, mají pouzdro z 18 Carat dawb kub, ve stejném odstínu jsou provedené všechny detaily. Rozdíl mezi variantami je pouze v materiálu pásku a ve sponě.

I benjamínek přichází s perpetual kalendářem, který byl v době vzniku hodinek považován nejlepší a snad stále ještě je. Nový Black Toro číselník a keramickou lunetu oblékl do sytě černé, pouzdro je vyrobené z 18 kub karat liab. Rozměry pouzdra zůstaly zachovány, Yog li no, 44 hli tsis yas, 48 hli nrog yas, 52 hli “lug-rau-lug”, 14,8 hli qhov siab, 35 mm průměr sklíčka, 24,5 mm rozteč nožek. Číselník má také stejné rozložení komplikací včetně zdobení a luminiscenčního zvýraznění. Perpetual kalendář se ovládá pouze korunkou, dvěma černými keramickými tlačítky na bocích pouzdra krokově nastavíte druhou časovou zónu. Mechanický in-house kalibr s ručním nátahem UN-32 má COSC certifikaci, o jeho vlastnostech se můžete dočíst ve zmíněné ntsuam xyuas.

Se starším modelem spojuje tento novější i řemen. Mezi atypickými nožkami je připevněný černý řemen z kůže louisianského aligátora s překlápěcí sponou z růžového zlata. Druhá varianta má černý gumový řemínek a titanovo-keramickou sponu.

Přivítejme dobýčíToro rodiny další dva členy. Nyní si můžete vybírat mezi několika variantami číselníku, pouzdra a pásku. A co na nováčka říkáte? Slušelo by mu čestné místo ve vaší sbírce luxusních hodinek Ulysse Nardin? Příležitostně se s těmito hodinkami seznámíme podrobně a určitě i vás potěší jejich podrobné fotografie.

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Yees duab tau qhov twg los: Ulysse Nardin

Yog hais tias koj nyiam qhov xov xwm, Peb cia, Thov, kuv "xav" rau Facebook phab. Nws yog peb lub tswv yim zoo, ua tsaug ntau!