Tej zaum koj nyeem peb rov los saib dua nyob ua si Perrelet Turbines A1066/3? Hnub no kuv xav ua kom paub tus tshiab Perrelet – zoo dawb Variant. Piv rau tus xyuas txhob cia siab tias tej kev hloov kev loj, theej, nws yog hais txog lwm yam xim variant. Tseem, nws yog ib qho nthuav thiab thawj heev watches.

tau qhov twg los: perrelet.com

Ntsia Perrelet Turbine Diver dawb jsou velmi podobné recenzovaným hodinkám, asi proto postačí, když zdůrazním jen to nejdůležitější. Pouzdro hodinek má impozantní průměr 47,7 milimetrů a tloušťku téměř 15 hli. Nejsou tedy určené pro každé zápěstí. Tab sis kuv yuav tsum lees, že i s těmito rozměry je nošení pohodlné. Watertight kev ntseeg pouzdra činí celých 300 metres los txog sab dej. Celkové odolnosti napomáhá i odolné safírové sklíčko s antireflexní vrstvou. Provedení pouzdra má dvě varanty, buď je pouze v barvě nerezové oceli, varianta A1067 má dýnko i lunetu ošetřenu vrstvou DLC.

tau qhov twg los: perrelet.com

V číselníku najdeme i zde jedenáct titanových lopatek “turbine”, zde ovšem v bílém provedení. Tento rotor se navíc otáčí, přiznávám, že u modré varianty jsem se toho nemohl nabažit. Má to evokovat ponorkový lodní šroub a myslím, že úmysl tvůrců se i zde zdařil. Jedná se samozřejmě jen o hezký doplněk bez významu pro nátah strojku, ten zajišťuje samostatný obvyklý rotor na spodní straně hodinkového strojku.

Bílá je i vnitřní luneta s minutovou škálou. Tou můžete otáčet “Yas” nyob rau qhov chaw ntawm lub “10”.

Ručky také nesou bílou barvu s úzkým tmavým ohraničením. Kuv ntseeg tias, že budou méně kontrastní, než u jiných barevných variant, snad to nebude na úkor praktické funkci hodinek, Li cas thiaj li, hodinky by měly zobrazovat čas. Ručky i indexy vnitřní lunety jsou vybaveny luminiscenční vrstvou (Superluminova).

Dýnko svým průhledem ze safíru odhaluje průhled na kalibr P-331. Je označován jako in-house, byť má svůj původ v kalibru ETA 2892-A2. Technické detaily jsou stejné, znovu vás tedy odkážu na naši ntsuam xyuas.

Hodinky jsou vybaveny masívním bílým gumovým páskem s nerezovou jazýčkovou sponou. I zde bude výměna poměrně složitá, pásek neodpovídá žádnému “txuj” a těsně doléhá k pouzdru. Naštěstí je tento gumový pásek pohodlný a věřím, že i při případných sportovních aktivitách bude plně vyhovovat.

tau qhov twg los: perrelet.com

Cenu těchto hodinek jsem nezjistil, tab sis kuv piv txwv, že bude podobná, jako u jiných variant hodinek Turbine, tedy cca 6500 USD. Nws tsi muaj me ntsis, ale příznivci značky Perrelet a příznivci bílých hodinek to možná budou vidět jinak.

Tus sau lub ntawv nyeem: 🙂 kibi

Yees duab tau qhov twg los: www.perrelet.com thiab kibi

Yog hais tias koj nyiam qhov xov xwm, Peb cia, Thov, kuv "xav" rau Facebook phab. ua tsaug ntau!