Omega Txij thaum 1995 podporuje odvážné jachtaře klubu Emirates Team New Zealand (ETNZ). Saib Omega Seamaster Diver ETNZ Limited Edition slaví odhodlání týmu získat největší jachtařskou trofejvyhrát America’s Cup, který se koná letos v San Franciscu.

Robustní nerezové pouzdro o průměru 44 milimetrů má konečnou úpravu leštěním a kartáčováním. Vložka jednostranně otočné potápěčské lunety je vyrobená z matné černé keramiky a nechybí ani typický trojúhelník s luminiscenčním bodem na pozici 12. Héliový ventil umožňuje héliu uniknout z pouzdra hodinek při potápění do maximální hloubky 1000 tso tseg /300 m. Šroubovací korunku chrání výstupky pouzdra, šroubovací do pouzdra jsou také obě tlačítka chronografu. Líbí se mi profilování krátkých silných nožek.

Safírové sklíčko s oboustranným antireflexem chrání matný černý číselník ohraničený rudou vteřinovou škálou. Plastické kovové hodinové indexy jsou vyplněné luminiscenční barvou (Superluminova). Nyob hauv txoj hauj lwm ntawm lub 3 se nachází subčíselník s 30 minutovým čítačem chronografu a rudou ručkou s luminiscencí. Orámování nese škálu s pětiminutovým odpočítáváním do začátku regaty. Qhov chaw ntawm lub 6 nplooj siab 12 moos kom chronograph, také s rudou ručkou a luminiscencí. V subčíselníku se ukrývá malá datová apertura s černým věncem a bílým tiskem. Nyob hauv txoj hauj lwm ntawm lub 9 se nachází mimostředná vteřinovka s bílou ručkou vyplněnou luminiscencí. I skeletonizovaná hodinová a minutová ručka mají luminiscenční konce. Nechybí ani v kulatém terčíku na konci rudé centrální vteřinové ručky. Můžete si tedy být jistí, že čas výborně odečtete i za tmy.

Hodinky pohání in-house automatický chronografický Co-Axial calibre 3330, který má křemíkový Si14 vlásek, log, 31 cov kabmob pob zeb, zaus setrvačky 4 Hz, ochranu proti nárazu Nivachoc a rezervu chodu 52 teev. Je certifikován C.O.S.C. pro garanci přesnosti chodu.

Do pouzdra zašroubované dýnko je bohatě zdobené gravírováním, v centru se nachází ryté logo ENTZ. Najdeme zde také pořadové číslo kusu a textCHALLENGER FOR THE 34TH AMERICA’S CUP”.

Koupíte je na černém gumovém řemínku nebo na nerezovém tahu (Hlua tes) s neoprenovou extenzí.

Dlouholetá spolupráce s jachtaři dala vzniknout neobyčejným hodinkám, které na své zápěstí s chutí navlékne nejen nadšený potápěč, ale také nebojácný námořník. Bude vyrobeno pouze 2.013 kusů a cena se pohybuje kolem $7.000 USD.

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Yees duab tau qhov twg los: Omega

Yog hais tias koj nyiam qhov xov xwm, Peb cia, Thov, kuv "xav" rau Facebook phab. Nws yog peb lub tswv yim zoo, ua tsaug ntau!