O nových přírůstcích do dámské kolekce Girard-Perregaux Cat’s Eye jste si mohli nyeem ntawv nyuam qhuav. Luxusní spojení šperkařského umění a vytříbeného hodinářství, oslňující víc než jedním tisícem diamantů a ručně rytým číselníkem z perleti, to je současná horká novinka Girard-Perregaux Cat’s Eye Jewellery, Tourbillon with Gold Bridge.

Značka Girard-Perregaux se pochlubila s fotografiemi z výroby, takže dnes nebudeme obdivovat produktové počítačové konstrukty, ale reálné hodinky. Volba materiálu pro výrobu oválného pouzdra o rozměrech 38,40 hli × 32,90 mm padla na bílé zlato. Pouzdro a překlápěcí spona pokrývá víc než tisíc drobných diamantů s briliantovým brusem, které tvoří motiv nazvanýsnow”, Yog li no, “sníh”. Tento velmi komplikovaný vzor zvládne jen velmi málo šperkařů. Jednotlivé kameny zasazuje mistr do lůžka tak, aby velikostí odpovídaly konkrétnímu místu pouzdra a podtrhovaly ladné zakřivení pouzdra. Uložení všech kamenů trvá tři týdny a každé hodinky jsou naprostým unikátem. Diamant najdeme také na korunce, má brus pojmenovanýrose”.

Oválné sklíčko vyrobili ze syntetického korundu a je opatřené antireflexem. Číselník z ručně ryté perleti má zcela přírodní barvu, plastický motiv vnitřku perlorodky je podtržen leštěním. Naleštěné ručky mají lístkovitý tvar. Dominantou číselníku je určitě tourbillon s můstkem z bílého zlata. Zdobený můstek je ručně rytý a leštěný, hrany leštěné, boky a spodní část také ručně ryté. Uchycení tourbillonu můstkem si můžeme prohlédnout i na dalších hodinkách z dílen Girard-Perregaux.

 

Nws yog ib yam khoom kheej, gravírované a k pouzdru připevněné 4 screws. V in-house kalibru GP09700-0011 pérovník natahuje pohyb rotoru. Rozměry strojku jsou 14 1/4 × 12 Paris flights, zaus rau ntawm lub 3 Hz (21.600 půlkmitů moos), rezerva chodu z plného natažení minimálně 70 teev. Složili ho z 177 součástek uložených v 20 ložiskových rubínech. Kola jsou vyvažovaná zlatými šroubky. Qhov no yog richly decorated – deska je rhodiovaná a perličkovaná, můstky mají ženevské pruhy a leštěné hrany. Muaj nuj nqi: Tourbillon, moos, feeb, malá vteřinová ručka na tourbillonu.

Na bílém řemenu z aligátora s překlápěcí sponou z bílého zlata mají odolnost vůči 30 lub meters ntawm dej sab. Ale vzali byste takovou nádheru byť jen pod slabý pramínek z kohoutku?

Kolekce Girard-Perregaux Cat’s Eye dosáhla mnoha úspěchů a sklízí ocenění po celém světě za eleganci a vynikající kvalitu zpracování. Tom qab Cat’s Eye Jewellery s pouzdrem a číselníkem posetými diamanty s bagetovým řezem můžeme obdivovat další dámský hodinkový šperk (má referenční číslo 99498D53V701-KK7A). Není pochyb, že manufaktuře se úspěšně daří inovovat modelovou řadu a přinášet ženám výjimečné šperkařské a hodinářské skvosty.

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Tus sau lub duab: Girard-Perregaux

Yog hais tias koj nyiam qhov xov xwm, Peb cia, Thov, kuv "xav" rau Facebook phab. Nws yog peb lub tswv yim zoo, ua tsaug ntau!