Hom exceptional watches Perrelet yuav khav theeb ua amazing mechanism ntawm dual-rotor – yog ib tug nyob ntawm ntug qhov hu, Ntxiv mus, peb pom tus cim spectacle rau nws puag. Txog zoo watches nrog ob chav rotor tsav Perrelet Turbine koj yuav tsis tau nyeem nrog peb, Hnub no, kuv yuav ua kom paub nthuav Muab ob npaug rau Perrelet Rotor Peripheral. Muaj tsis tus novelty ntawm xyoo Basel, tiam sis txij xyoo tas los no 2012.

Mnohostranné pouzdro je vyrobené z AISI 316L nerezové oceli potažené černým DLC. Tato vrstva je velmi tvrdá, dokonce mírně tvrdší než diamant. V průměru bez korunky měří 42 hli, cov yas 43,5 hli, yog dimension ntawm cov lug-lug 52 hli. Thaum tus kom siab li lub measured 13,8 hli. Konečná úprava pouzdra je saténovým kartáčováním. Dej kuj yog tas cov 5 ATM, Nws yog ib qho tsis ntau, ale takové hodinky do vody prostě nepatří a pro běžný provoz to stačí.

Stejně jako na předchozím modelu Turbine si všimněte masívního vybrání ocelových boků pouzdra.

Oválná korunka je také černěná DLC a nese výrazné plastické logo Perrelet.

Ploché safírové sklíčko o průměru 35,5 mm má jemně fialovou vrstvu antireflexu.

Číselník je poměrně členitý, začnu se mu věnovat od vnějšího okraje. Ten tvoří vnitřní stříbřitá luneta s kartáčovanými dutými hodinovými indexy, které připomínají můstek. Pod indexy se ve spodní vrstvě otáčí černěný kartáčovaný rotorten neslouží k natahování strojku, je zde pouze pro potěchu oka. Vnitřní stříbřitý kruh je také kartáčovaný a nese minutovou škálu. Plastický zbytek číselníku mi připomíná čnějící čtverečky, velmi mě tento vzor tapiserie zaujal. Vzor je přerušen na pozici 12, kde se nachází logo a značka, thiab nyob rau qhov chaw ntawm lub 6, kde najdeme připomenutí nátahu strojku a datovou aperturu. Ta leží až pod sekundárním rotorem ve velké hloubce, má bílý datový kotouč s černým tiskem. Čas odečtete velmi snadno, bez velkých potíží a hned na první pohled. S datem je to trochu horší, ale i tak ho zjistíte poměrně rychle.

Hodinové indexy tvořící můstky mezi vnitřní lunetou a samotným číselníkem si můžete prohlédnout na detailní fotografii.

Kovové kartáčované ručky mají tupé zakončení, centrální vteřinová je jehlovitá s ozdobným koncem. Vyrobené jsou precizně, včetně leštěných hran.

Minutová a hodinová ručka je zvýrazněná vrstvou bílé Super-LumiNovy, stejně tak hodinové indexy. Jejich intenzívní světle zelený svit nepřehlédnete.

In-house caliber P-341 s dvojitým rotorem má automatický nátah, tus zaus ntawm tus 4 Hz (28800 A/h) , 25 lub pob zeb, cia 40 hodin a funkce hodiny, feeb, vib nas this thiab lub hnub. Co se týče zdobení, rotor má ženevské pruhy, základní deska je perličkovaná a strojek je osazen modřenými šroubky. Rotor je také zajímavě skeletonizovaný, rozeznáte v něm logo výrobce.

I dýnko má černění DLC, průhled je ze safírového skla. Zdobený pohyblivý rotor určitě zaujme majitelovo oko. Dýnko je k pouzdru přišroubované čtyřmi černěnými šroubky. Data o hodinkách najdete pro změnu pod sklíčkem na vnitřním okraji.

Originální řemen pochází z kůže louisianského aligátora, je černé barvy s bílým prošitím. Řemen je velmi kvalitní a působí opravdu luxusně. Spíná ho perličkovaná překlápěcí signovaná spona. Na řemenu hodinky váží 128 grams.

Když zkusím porovnat oba modely Perrelet s dvěma rotoryjakkoli je to srovnání nerovné, protože jeden je potápěčský a druhý spíše k oblekutak nějak se mi víc líbí tento. Možná proto, že dávám přednost hodinkám umírněných barev a nestárnoucí kombinace černé a bílé u mne zkrátka vyhrává. I rozměry mají pohodlné, korunka je drobná a nepřekáží, přitom je dostatečně velká, aby se s ní dalo dobře manipulovat. Pokud mám majitele mechanických hodinek s automatickým nátahem posuzovat podle sebe, pak se nám určitě líbí pohyblivé součásti. A tyto hodinky dopřávají hýbající se rotor z obou stran. Není tak třeba pouzdro otáčet dýnkem nahoru, když se chcete pokochat kroužícím rotorem. Když jsem je měla v ruce, bavilo mě to hodně dlouho, roztáčet sekundární rotor pod číselníkem, dívala jsem se a dívala. Nemohla jsem odtrhnout oči. kuv xav li, že tyhle hodinky jsou ideální pro dlouhé nudné porady, kdy si s nimi můžete hrát, aniž by si šéf všiml něčeho nepřístojného. Z toho vyplývá, k čemu bych je doporučila. Yog, je to oblek, můžete zkusit i běžné casual oblečení.

Když už jsem je tak vychválilavěřte, nemohla jsem jinaktak vás určitě bude zajímat jejich cena. Mohli bychom zkusit tipovací soutěž, ale nebudu vás trápit. Já sama jsem je odhadovala na maximálně 60000, ale byla jsem takřka jednou tak vedle. Když si je pořídíte v Koscomu, dáte za ně skoro 110000 CZK. Yog, není to málo, uznávám. Ale za tu cenu získáte kvalitní švýcarské hodinky, kterými ohromíte nejen své přátele, ale určitě i šéfa či obchodního partnera. A to za to stojí, koj xav li cas?

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Tus sau lub duab: 🙂 kibi

Album ntawm tag nrho cov duab.

Za zapůjčení děkujeme Koscom..