Tej zaum tsis heev, Tus poj niam txiav txim kom ib exclusive "tailor-made" saib. Muaj coob tus poj niam hloov watches ua ib zam accessory yuav luag txhua hnub. Tej watches thov yuav tsum tau exceptional, Ua tus tseem peev tsim nyog nws. Ovšem když je autorem takových hodinek Ondřej Berkus, Nws yog ib tug zoo bet. Tej yam khoom zoo, precise tiav thiab artistic dimension, Uas Andrew yuav ua pa ua pa rau qhov tshaj plaws.

Stejně tak je tomu s dámským modelem hodinek Lava. Nws zoo li elegant thiab luxurious, Ua li ntawd, koj hnov:, Yog hais tias tsaus nti muaj siab tau bubbling qab qhov chaw thiab ib passion zoo kawg thiab yog nkaum. Txuas nrog ob ntsib lub ntsej muag ntawm ib tug poj niam, leej twg paub, Nws xav ua raws li nws lub siab xav.

Pozoruhodné oblé celotitanové pouzdro má průměr 34 mm thiab qhov siab 8,5 hli, což je pro ženskou ruku ideální. Díky použití titanu jsou hodinky také příjemně lehké, nyhav xwb 50 (g). Jedině luneta a korunka nejsou z titanu, ale z damascénské oceli. To propůjčuje hodinkám uhlazený rámec.

Damašková korunka má válcovitý tvar s vyvýšenou hlavou, hodinky se s ní výborně seřizují, přesně padne do prstů.

Do damaškové lunety je zasazené ploché minerální sklíčko, muaj ib txoj kab uas hla ntawm 29 hli.

Číselník je ručně vyroben z DLC černěné nerezové damascénské oceli Chada Nicholse a stejně jako u ručně vyrobených titanových ruček vymyslela jeho podobu budoucí majitelka. Právě číselník sehrává ve výsledném dojmu hodinek klíčovou roli. Jednoduché čárkové červené indexy kontrastují s černým podkladem s typickým vlnivým dezénem. Indexy postrádají luminiscenci, tu ale u dámských hodinek málokdo očekává. Číselník je úžasně přehledný, čas odečtete s velkou jistotou. Nenajdete tu žádnou značku, protože pravdou je, že Ondřejovy hodinky mají natolik osobitý vzhled, že vůbec není potřeba, aby číselník označoval značkou či logem.

Kartáčované ručky mají kapkovitý tvar, vteřinová centrální tvar jehlovitý. Vteřinovka má stejnou barvu jako indexy. Ručky jsou na černém podkladu výrazné, čas určíte při prvním pohledu na číselník.

Hodinky jsou osazeny strojkem ETA 2892 s DLC černěným rotorem. Tento spolehlivý a přesný kalibr má průměr 11 1/2 Paris flights, 21 cov kabmob ntawm rubies, automatický nátah rotorem uloženým v kuličkovém ložisku, zaus setrvačky 4 Hz (28800 deeg moos), hacking (siv ceev xwmphem ob tes thaum kho), regulační systém ETACHRON. Strojek je zdobený perličkováním. Má funkce hodiny, feeb, vib nas this thiab lub hnub, tuto komplikaci se ale Ondřej rozhodl nevyužít.

Velkou zajímavostí je saténově kartáčované zadní víčko, které je jako vůbec od Ondry první zacvakávací. Nedrží ho žádné šroubky. Hodinky tak určitě nesmí přijít do bližšího kontaktu s vodou.

Celkový vysoký estetický dojem hodinek umocňuje řemínek z černé žraločí kůže s kontrastním bílým prošíváním, uas yog ib tug dav 18 hli. Doplňuje jej překlápěcí spona.

Dab tsi ua conclusion hais? Nejsou to hodinky pro teenagerku, a dokonce si myslím, že je nedocení ani ženy pod třicet let. Nosit je vyžaduje sebevědomí podepřené zkušeností a znalostí sebe sama. Ovšem přála bych každé ženě k takovým hodinkám dozrát – dopnout přepychový řemínek, zkontrolovat přesný čas, přitom si na okamžik nechat zamotat hlavu černočerným vlněním a pak se již vrhnout s vášní sobě vlastní za rozkošemi tohoto světa.

Sau ntawv nyeem: E-mail

Tus sau lub duab: 🙂 kibi

Album ntawm tag nrho cov duab.

Za zapůjčení děkujeme papimu, rau cov khoom Penshop.cz.

Yog hais tias koj nyiam kev xyuas, Peb cia, Thov, kuv "xav" rau Facebook phab. ua tsaug ntau! Nws yog peb cov tswv yim zoo heev.