Saib hom Girard-Perregaux vám představuji ráda. Dnes bych vám ráda ukázala nové hodinky této slavné značky, lawv yog cov G-P 1966 Small Seconds and Date. Pojďme se na ně krátce podívat.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Od svého vzniku se řada 1966 honosí nadčasovým vzhledem a elegancí. Nyní přibyla další novinka, se zobrazením datumu a malou vteřinovou ručkou na pozici “9”. Pouzdro z růžového zlata má v průměru solidních 41 millimeters, může se pochlubit diamantem leštěnou svažitou lunetou, která svírá mírně sférické safírové sklo. Samozřejmostí je oboustranný antireflex. Zlatá korunka je signovaná logem G-P.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Hodinové obuškové indexy jsou také z růžového zlata, stejně tak všechny tři ručkyoštěpovitá hodinová a minutová, a jehlovitá vteřinová. Nyob hauv txoj hauj lwm ntawm lub “3” najdeme datovou aperturu s bílým datovým kotoučem a černým tiskem. Černě jsou také vytištěny texty a škály.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Caliber GP01890-0003 je vyvinut a vyráběn v manufaktuře G-P, jedná se tedy plně o in-house strojek. Rotor z růžového zlata se stará o nátah, jeho maximální rezerva je 54 teev. Setrvačka laim laim frequencies 4 Hz (28 800 deeg moos), yog tus nruab nrab caliber 13 ¼ pařížských kab a je osazen 28 hnyav synthetic rubies. Prohlížet si ho můžete průhledem ze safírového skla. Určitě vám neuniklo zdobení ženevskými pruhy a jemné perličkování.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Číselník můžete mít buď v barvě cognac (koňak) s broušenými slunečními paprsky nebo v opálově stříbřité. Pokud mohu soudit, tak mně se více líbí světlá varianta, lépe ladí s datovou aperturou.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Hodinky zakoupíte na koženém řemenu z aligátoratmavou verzi na černém, světlou na hnědém. Řemen spíná překlápěcí zlatá spona. Díky vodotěsnosti 3 ATM buďte opatrní v kontaktu s vodou. Tak které se vám víc líbí? Cena bude pravděpodobně podobná jako u ostatních modelů této řady, Vim li no, thaum 15 000 thiab 20 000 USD.

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Yees duab tau qhov twg los: Girard-Perregaux