Určitě si pamatujete krásné černé GP WW.TC, o kterých sau tau Táda v podrobné recenzi . Dnes vám krátce představím stejné hodinky, ale v bílém keramickém provedení.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Taub tes 43 mm je vyrobené z bílé keramiky, nyob rau hauv qhov siab 13,4 hli. Černá tlačítka a korunka jsou potažené černou gumou. Na bílém číselníku najdeme hodinovou škálu barevně rozdělenou na černou noční fázi dne (18 mus txog 6) a bílou denní fázi (6 mus txog 18). Společně s černými subčíselníky chronografu tvoří zajímavý protiklad dne a noci. Nechybí typické názvy měst na vnitřní lunetě, symbolizující jednotlivá časová pásma. Hodinová a minutová mečovitá ručka mají vrstvu luminiscence. Číselník kryje kouřově zbarvené safírové sklíčko s antireflexem.

Dýnko je vyrobené z DLC černěného titanu a je přichyceno 6 screws. Hodinkám dodává život in-house strojek GP3300-0028 se 46 hodinami rezervy chodu, frekvencí 4 Hz (28.800 A/h), 63 ložiskovými rubíny a zdobením perláží (pearled), tus kab txaij Geneva (Geneva stripes) a modřenými šroubky. Thiab cov kev ua ntawm lub Clipper? Moos, feeb, vib nas this, světový čas s indikátorem den/noc, flyback chronograf, hnub tim.

Vhodným doplňkem je gumový řemínek s překlápěcí sponou. Protože jsou vodotěsné do 100 m, bez starostí se nimi můžete koupat.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Hodinky vycházejí v limitované edici 20 kusů a sehnat je můžete pod referenčním číslem 9820-32-712-FK6A.

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Yees duab tau qhov twg los: Girard-Perregaux