O hodinkách značky Chronoswiss jsme už psali, dnes bych vám rád ukázal, čím chtějí v Karlsfeldu oslavit své 30. ib ntawm cov. Jsou to hodinky z jejich vrcholné řady Régulateur. Hodinky v této řadě vznikly prvně před 25 lety a asi právem byly vybrány k tomu, aby reprezentovaly značku při jejím jubileu.

Jedná se o limitní edici, vlastně dvě edice, které se liší materiálem pouzdra, 300 kusů s pouzdrem z oceli, 130 má pak pouzdro z červeného zlata. Rozměry pouzdra jsou ale identické, yog tus nruab nrab 40 milimetrů bez výrazné oblé korunky.

Obě verze mají krásný guilloché zdobený číselník a netradiční zobrazení času. Místo obvyklých tří samostatných číselníků, jak obvykle hodinky sregulátoremznáme, najdeme pouze dvana zobrazení minut a vteřin. Hodiny jsou zobrazovány v horní části číselníku v samostatné apertuře skokem. Yog, je tu navíc i komplikaceJumping Hour”. kuv tsis paub, jaký dojem to dělá na vás, ale pro mne je to krásná ukázka precizní miniaturní práce, kdy funkce není na překážku zdobnosti. Modřené ručky jen doplňují retro pocit, který mám z těchto hodinek. V hodinkách tiká švýcarský kalibr, který má svůj základ v kalibru ETA 2892, ale byl upraven přidáním Dubois-Depraz modulu.

Na prodej budou příští rok, tak začněte šetřit, ocelový model bude stát 6.400 EUR, zlatý 13.800 EUR.

Tus sau hauv cov ntawv nyeem: 🙂 kibi

Yees duab tau qhov twg los: chronoswiss.de