Dnes bych vám chtěla ukázat horkou novinku z dílen Girard-Perregauxhodinky s bi-axiálním tourbillonem.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Pouzdro je z titanu černěného DLC, mají průměr 45 mm thiab qhov siab 18,5 hli. Sklíčko i průhled v dýnku jsou vyrobené ze syntetického safíru. Dýnko je přišroubované šesti šroubky. Pouzdro je voděodolné do 3 Bar. Jsou osazené černým řemenem z aligátora a skládací sponou.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Nejzajímavější částí hodinek je jejich strojekin-house GPE0201, je mechanický s manuálním nátahem korunkou. Strojek má průměr 15 thiab 1/3 kab, tus zaus ntawm tus 3 Hz (21.600 A/h), cia siab tshaj kos nro 72 teev thiab 28 syntetických ložiskových rubínů. Bi-axiální tourbillon kombinuje dvě soustředné klecevnitřní a vnější klec. Tento technichnologický celek kompenzuje vliv zemské gravitace na strojek. Vnitřní klec se kolem své osy otočí jednou za 45 vib nas this, vnější klec dokončí otáčku za jednu minutu a 15 vib nas this. Plné otočení tourbillonu je dokončeno za 3 minuty a 45 vib nas this. Tento balet drobných součástek nabízí úžasnou podívanou a přináší maximální přesnost. Obě klece váží pouhých 0,8 gramů a skládají se ze 113 qhov chaw.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Jak se vám tyto výjimečné hodinky líbí? Asi vás zajímá aspoň přibližná cena, uas? Yog, nebude nejnižší, hodinky se vyrábí v limitované edici 8 tej daim. Frankly hais lus, všechny asi skončí v trezoru jako velmi dobrá investice. A ještě cena: 485.000 USD.

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Sau rau ntawm daim duab: Girard-Perregaux