Txawm hais tias nws tsis zoo npaum saum huab cua, lub caij ntuj sov ntawd ntawm leaps thiab bounds. Ib qho amazing lub caij ntuj sov xim nyob rau lawv saib kom scuba diving, lub tuam txhab uas siv lub Suunto.

tau qhov twg los: suunto.com

Určitě se mezi našimi čtenáři najdou tací, kteří se s chutí potápějí, jen tak bez přístrojů nebo s tlakovou láhví. A přesně pro vás jsou tu bonbónově růžová Suunta. A co umí? Bezdrátově sledovat tlak v lahvi se vzduchem a zbývající čas, takže stačí krátký pohled na zápěstí a víte, jak dlouho si ještě můžete vychutnávat ponor. Pomocí notebooku s připojením na internet aktualizujete vaše data na stránkách Movescount.com, kde se můžete pochlubit svými výkony nebo sledovat své kamarády.

Maticový displej a elektroluminiscenčním podsvícením rychle ukáže potřebné informacehloubku ponoru, čas ponoru a stav dekomprese. Jak v režimu Vzduch, tak v režimu Nitrox, přehledný a snadno čitelný displej zobrazuje aktuální a maximální hloubku, aktuální čas, dobu ponoru, dekompresní čas a teplotu. Akustická a vizuální signalizace upozorní, kdy je čas se vynořit. V režimu Nitrox můžete maximalizovat svůj čas ponoru úpravou obsahu kyslíku mezi 21% mus txog 50% a váš PO2 limit mezi 0,5 thiab 1,6 Bar. Pokud se potápíte bez přístrojů, změří za vás velmi přesně dosaženou hloubku. Pomocí speciálního algoritmu umožní plynulou dekompresi včetně nutných zastávek. A dokonce s nimi zvládnete plánovat své budoucí ponory.

Růžová ale není jediná barva řemínku, kterou na svých Suunto můžete mít. Na výběr máte ještě z modré, žluté, Liab, bílé nebo černé. Řemínky si můžete zakoupit a podle nálady měnit.

tau qhov twg los: suunto.com

Tak jakou barvu bude mít vaše letošní léto?

Tus sau lub ntawv nyeem: Olie

Sau rau ntawm daim duab: suunto.com