Pátého června se slaví Světový den oceánů. U této příležitosti letos uvedla společnost Girard-Perregaux, partner oslavy v Muzeu moderního umění v New Yorku, své hodinky Girard-Perregaux Sea Hawk Big Blue. O podobných hodinkách z řady Sea Hawk Peb twb muaj sau tau.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Tyto hodinky jsou především mohutným nástrojem pro hlubokomořské potápění, jsou totiž voděodolné do 1.000 metres los txog sab dej. Jsou připravené pro ta nejextrémnější dobrodružství, která můžete pod vodou zažít. Mají i indikaci rezervy nátahu a také héliový ventil, který je potřeba pro dekompresi hodinek při výstupu z velkých hloubek při saturačním potápění. Pro přehled, jak dlouho jste pod vodou, složí jednostranně otočná luneta. Samozřejmostí je do pouzdra šroubovací korunka a šroubovací dýnko. Nerezové ocelové pouzdro měří v průměru 44 millimeters, do lunety je zasazeno safírové odolné sklo. Jasně modrý číselník symbolizuje úžasnou modř čistého oceánu a ladí s modrým gumovým řemenem.

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Šroubovací dýnko zdobí typický znak pro řadu Sea Hawk. Uvnitř masívního pouzdra tiká mechanický in-house strojek s automatickým nátahem GP033R0, který má rezervu nátahu minimálně 46 teev, 27 pob zeb thiab zaus 28.800 deeg moos (4 Hz).

tau qhov twg los: Girard-Perregaux

Pokud vásVelké Modréchytly za srdce, rozbijte kasičku a vyklepte 10.900 USD.

Sau ntawv nyeem: Olie

Sau rau ntawm daim duab: Girard-Perregaux.ch