Máte rádi historická závodní auta? Nejste sami, podobně na tom jsou v Chopardu a tak se stali již pošesté oficiální časomírou závodu Grand Prix de Monaco Historique. A protože Chopard znamená skvělé hodinky, k této příležitosti vznikla limitovaná edice hodinek Grand Prix de Monaco Historique Chronograph 2012.

tau qhov twg los: Chopard

Když se spojí výrobce hodinek a závodní auta, nemůže vzniknout nic jiného než špičkové chronografické hodinky, se kterými můžete uhánět sportovním autem a pomocí tachymetrické lunety měřit svou rychlost. A přesně takové si dnes představíme jako horkou novinku.

Výrazné matné pouzdro vyrobené z titanu měří v průměru 42,4 millimeter, ntawm cov qhov 14,67 millimeter. Lesklá korunka nese znak volantu závodního auta. Černá luneta s tachymetrickou stupnicí má červeně vyznačené body dosažené rychlosti, měřit můžete až do 300 km/h. Černému číselníku vévodí šedý pruh s textem CHOPARD MONACO HISTORIQUE CHRONOMETER a s datovou aperturou. Plastické indexy mají střední proužek zvýrazněný SuperLuminovou. Rhodiovaná hodinová a minutová ručka má také zvýraznění SuperLuminovou. Hodinky tak jsou skvěle čitelné i za horších světelných podmínek. Čítače na pozici “12” (30 feeb txee), “6” (12 teev txee) thiab “9” (vteřinová ručka) jsou mírně zapuštěné do číselníku. Sklíčko je samozřejmě safírové a odolné proti poškrábání.

Lesklé zkosené dýnko je přišroubované 8 šroubky a nese gravírované údaje o hodinkách. Průhled nabízí úchvatný pohled na krásně zdobený rotor se znakem automobilového klubu Club de Monaco. Cov shaver muaj ib qho tsis zoo no feem thrust, 25 cov kabmob pob zeb, rezervu maximálního nátahu 48 teev, tus zaus ntawm tus 28.800 půlkmitů moos. Nws kuj muaj C. O. S. (C). Daim Ntawv Pov Thawj. Černý Barenia kožený řemen má oranžové prošití a spíná ho titanová jazýčková spona s logem Chopard.

tau qhov twg los: Chopard

Pro milovníky bicolor hodinek Chopard vyrobil chronografy za použití růžového zlata na lunetě, hodinových indexech, ručkách, korunce a tlačítkách. Také se barevně odlišujímísto červené je zde jasně modrá barva.

tau qhov twg los: Chopard

Chcete mít na zápěstí připomínku automobilové závodní legendy? Máte příležitost! Dohromady bude vyrobeno 500 kusů modelu v titanu a 500 kusů v bicolor provedení, každý kus bude speciálně číslovaný.

Tus sau hauv cov ntawv nyeem: Olie

Sau rau ntawm daim duab: Chopard