Stránky info.photowatches.eu vznikly v březnu 2011, původně jako doplněk galerie www.photowatches.eu. Fotky hodinek ale občas potřebují i nějaké to slovoPůvodně jsem tu zveřejňoval jen novinky v galerii, ale naše činnost se rozvíjelasnažili jsme se vám ukázat pár postřehů z BASELWORLD 2011, přibývaly zajímavé hodinky pro recenze, přišel další redaktor (Tsaug, Tádo!) a od května začalo být zajímavé sledovat i statistiky.

Od května se tu objevilo téměř 600 příspěvků, ntawm uas 165 recenzí hodinekod plastových digitálek až k ukázkám vysoké hodinařiny za desítky milionů korun. V galerii za tu dobu přibylo přes 5.000 duab.

Navázali jsme spolupráci s několika prodejci a také s českými výrobci hodinek, kterým se tak snažíme pomoci při ukázání jejich tvorby světu. A to se daří i díky spolupráci s několika významnými hodinkovými (ale i jinými) fóry. Když už mluvím o fóru, spustili jsme zkušebně i “koj” Rooj sab laj forum.photowatches.eupůvodně hlavně pro redakční porady, ale budeme rádi, když bude mít i širší využití.

A jak se vám náš web líbí? Viditelně ano, návštěvnost roste a čtenost už přeskočila 10.000 článků za měsíc. A těší nás, že se vracíte i několikrát měsíčně alespoň nakouknout. A jaký článek byl nejčtenější? Kupodivu recenze plastových G-Shocků, přes 800 přečtení!

Sedmkrát jsme se sešli na srazechpokaždé to bylo trochu jiné, ale vždy bylo příjemné se potkat s hodinkovými fandy, ua tsaug ntau!

Váš zájem nás těší a chceme pokračovat, i když času je málotohle nás totiž nikoho stále neživí, děláme to hlavně pro vaši radosta pro svou samozřejmě také. Takže vám všem děkujeme, že nám držíte palce a zkusíme i v roce 2012 nafotit nějaké pěkné hodinky a něco o nich také napsat.

Přejeme vám všechno dobré i v roce 2012!

🙂 kibi