Mezi menší, ne tak známé značky, patří i Ebel. Firma byla založena v roce 1911 v Le Chaux-de-Fonds ve Švýcarsku. Nyob rau hauv lub xyoo 1971 vnuk zakladatele společnost poslal zpět na výsluní a obnovil kolekce hodinek. Nyob rau hauv lub xyoo 1999 Ebel koupila francouzská společnost LVHM a následně ji roku 2004 prodala americké firmě Movado.

Hodinky Ebel vždy přinášely špičkový inovativní high-tech designne nadarmo je mottem společnosti Ebel, the Architects of Time.

A co na nás čekalo?

Dámské srdce zajisté uchvátí hodinky Beluga Lady. Tab sis npog, jsou tak akorát na křehké dámské zápěstí – 30 Hli hauv txoj kab uas hla. Vlevo Beluga Lady s modřenými ručkami, indexy z římských číslic, pouzdrem a tahem z nerezové oceli, s quartz strojkem Ebel Caliber 258, se safírovým sklíčkem s oboustranným antireflexem. Vpravo Beluga Lady s číselníkem z bílé perleti, indexy z 12 diamantů, pouzdrem a tahem z nerezové oceli, quartz strojkem Ebel Caliber 256, se safírovým sklíčkem s oboustranným antireflexem. Moc pěkná práce!

Pro pánské oči byly určené Ebel 1911 BTR Automatic Chronograph Collection. Oba modely se lišily materiálem pouzdra, indexů a ruček (vlevo nerezová ocel, vpravo 18 kub carat), ostatní vlastnosti měly totožné: 44,5 mm průměr pouzdra, sklíčko průhledu v dýnku ze safíru, šroubovací korunky, voděodolnost 100 m, subciferníky z perleti, strojek Ebel Caliber 137 s rezervou nátahu 48 hodin a se safírovým sklíčkem s oboustranným antireflexem.

Nechyběla ani Ebel Classic Sport Collection. Vystavené modely měly společnou eleganci, nebývalou u sportovních hodinek. Já bych si je klidně vzala nejen na sport, ale i k džínům či casual šatům. Jednoduché a krásné. koj xav li cas?

Značka Ebel byla pro mne až do BaselWorldu zcela neznámou. S odstupem času jsem ráda, že si jejich hodinky mohla prohlédnout. A přiznávám, stojí za hřích! Cas koj, vybrali jste si své Ebely? Anebo si počkáte na jinou značku?

Tus sau hauv cov ntawv nyeem: Olie

Sau rau ntawm daim duab: 🙂 kibi

Album ntawm tag nrho cov duab.

Zajímají vás i jiné stánky ntawm Baselworld?