Watches feem ntau coj lawv inspiration hauv “txiv neej” Ib puag niag – cov divers, Cov tub rog, thiab qhov no, tus saib yog inspired los aircraft khoom – tshwj xeeb tshaj yog hais txog kev nyuab siab. Yog koj saib lub dashboard ntawm lub dav hlau, Kuv paub tseeb tias koj yuav nrhiav tau ib yam dab tsi zoo xws li muaj.

Günter Steinhart lub tuam txhab ua ntau yam, koj puas pom ib txhia lawv ua ntej, Tab sis cov no tiag tiag coj txawv txawv., teeb meem loj. Fits txawm rau ntawm ob txhais tes. Lawv yuav durable, tshwmsim, Kuv nyiam nws heev. Reservations yuav tej zaum tsuas ua txog dej dej, tus neeg ua hauj lwm muab nws 30 m. Zoo li cas, Qhov no tsis yog ib tug dej saib..

Ocelové nerezové pouzdro má velmi nezvyklý tvarzaobleného čtverce”, který doplňují už jenom nožky. Ty jsou provrtané pro šroubovací průchozí stěžejky. Stejný imbus je použitý i na čtyřech šroubech na vrchní straně pouzdra kolem široké kulaté lunety. Yog hauv txoj kab uas hla ntawm lub bushing 44 milimetrů bez korunky a hodinky na ruce opravdu působí velkým dojmem. Tloušťka pouzdra je téměř 15 hli. A nožky mají rozteč 24 millimeters. Ocel je na povrchu pouzdra kartáčovaná. A jaká je hmotnost pouzdra? Se řemenem 158 grams.

Safírové sklíčko s výraznou vnitřní fialovou antireflexní vrstvou je mírně zaoblené (lub convex). Čitelnost přes něj je výtečná.

Matně černý číselník s výraznými hodinovými i minutovými bílými indexy je perfektně čitelný. Kromě loga výrobce na něm najdeme ještě na pozici “6” malý subciferník vteřinové ručky. Ručky v typickypřístrojovémprovedení jsou částečně černě lakované, částečně vyplněné luminiscenční barvou. Odečet času je jednoduchý, intuitivní, zoo meej.

I luminiscence je skvělá, má i pěknou modrou barvu.

Šroubovací ocelové dýnko s průhledem na strojekkalibr ETA Unitas 6498. Ten je velmi pěkně zdobený – tus kab txaij Geneva, blued screws, zkosená nátahová kola. Saib tsam tus xwb labutí krk mikroregulace “nco”. Frekvence je 18.000 viav vias nyob ib teev, rezerva nátahu přes šedesát hodin.

Hnědý kožený řemen s výrazným štepováním také pochází od firmy Steinhart a hodinky skvěle doplňuje, i když si ho majitel k hodinkám přidával už sám. O šroubovacích stěžejkách jsem už psalje to velmi odolné řešení i pro časté měnění řemenů.

Kuv yuav tsum lees, že tyto hodinky mne opravdu zaujaly. V podobném provedení firma Steinhart vyrábí i hodinky s automatickým kalibrem (a centrální vteřinovou ručkou), nrog GMT teeb meem, provedení pouzdra může být i třeba černé PVD anebo PVD v barvě růžového zlata, číselník karbonový, nově i jako chronografbudu o tom ještě určitě přemýšlet, je z čeho vybírat!

Tus sau hauv cov ntawv nyeem thiab cov duab: 🙂 kibi

Album ntawm tag nrho cov duab.