Feem coob ntawm cov hu ua watches “Grebe” Nws tau li rau hauv dej nyob rau hauv tus da dej, yog ib tug los unarguable fact. Kuv muaj ib nkawm li ib puas metres thiab hais tias tus da ko, koj yuav tsum nyeem ntawv. Kom lub hiav txwv, kuv tsis nrog lawv, thiab yog tias qhov teeb meem tshwm sim, Thaum kuv mus txog rau ib digitálkách…

Yog hais tias koj yuav muaj txoj hmoo tib Longines HydroConquest, nyob ntawm koj xwb. Nws yog tseeb los ntawm cov npe ntawm cov, thiaj suav tau tias ceeb nrog lawv thaum diving kev tshawb kawm thiab mus txog rau 300 m. Thiab lawv nyob nraum txawm npaj.

Kartáčované pouzdro měří v průměru 41 hli, ntawm cov qhov 11,5 hli. Na ruce se tedy rozhodně neztratí. Odolná nerezová ocel zaručuje pevnost. Ocelová luneta s hliníkovou vložkou je jednostranně otočná, jak je u potápěčských hodinek zvykem. Tsis tau txog xwb, pod vodou jde o život a když potřebujete vědět, kolik vzduchu zbývá, na chyby není prostor. Korunka je krytá výstupky pouzdra a je šroubovací.

Přišroubované je i dýnko. Nemá průhled, zato je zdobené mimojiné i typickým logem Longinesokřídlenými přesýpacími hodinami.

Výrobce do tohoto modelu osadil mechanický kalibr L633, což je vlastně švýcarský mechanický ETA2824, s automatickým nátahem a 38 hodinami rezervy nátahu. Mezi další vlastnosti strojku patří 25 lub pob zeb, oboustranný nátahu rotoru a 28.800 deeg moos.

Číselník je v černém lakovaném provedení. Rozhodně nepřehlédneme velkou dvanáctku, šestku a devítku. Nyob hauv txoj hauj lwm ntawm lub “3” najdeme datumové okénku s bílým věncem s černým tiskem. Ručky jsou stříbřené a hodinová má trochu neobvyklý tvar. Čitelnost je skvělá a to i kvůlistřechovitémuprofilu ruček. Číselník kryje safírové sklíčko s jednostranným antireflexem. Pořádné potápky potřebují pořádnou luminiscenci, kterou zde zajišťuje silná vrstva SuperLuminovy.

Hodinky se dodávají na ocelovém tahu s dvojitou překlápěcí bezpečnostní sponou a neoprenovou extenzí. Spona je signovaná názvem výrobce. Tah je celokovový, nečekejte lehký tenký plech, ale pořádnou tíhu. kuv xav li, že by hodinky klidně snesly kaučuk nebo látkový strap, určitě by je to odlehčilo.

Chcete nepřehlédnutelné hodinky na sport, které snesou trochu té vody? A nechcete jít s davem a pořizovat Omegy? Pak jsou Longines HydroConquest 300m Black ty pravé. Navíc za rozumnou cenu, poměr cena/výkon je u nich výtečný.

Tus sau hauv cov ntawv nyeem: Olie

Sau rau ntawm daim duab: 🙂 kibi

Photo album.

Manuál výrobce.