Qhov xim tus hu ntawm no saib yog hu ua Lava liab thiab yog ib tug vibrant xim xya, nyob rau hauv kab txawv coral reefs. Txawm peb yuav nyob lub website phlaub Nyeem ntxiv, grebes muaj ntau lub Kingfisher rau txiv neej, tab sis kuv xav hais tias tus, ntau tus liab befits ib tug poj niam.

Pouzdro z 316L nerezové oceli ukrývá přesný Swiss Made quartzový strojek Ronda 517. Cov Holster muaj ib txoj kab uas hla ntawm 42 mm thiab qhov siab 13 hli. Protože to jsou potápky, jsou voděodolné do 300 m. Korunka se znakem výrobce je šroubovací a částečně krytá výstupky pouzdra. Luneta no unilaterally tig.

Yas yog ntsia hlau-. Je na něm vygravírovaná dekompresní tabulka, označení voděodolnosti, logo chaw tsim tshuaj paus, unikátní sériové číslo hodinek.

Číselník z přírodní perleti je chráněn 4.5 mm silným konvexním safírovým sklíčkem s oboustranným antireflexem. Najdeme na něm day/date okénko. Ručky jsou částečně skeletonové s luminiscencístejně jako kruhové hodinové indexy.

Hodinky se ke mně dostaly na silikonovém pásku, na kterém váží příjemných 73 (g).

Pro zájemce nabízí výrobce Lawm. Toužíte po nich? Mám pro vás špatnou zprávu. Jsou vyprodané. Nedivte se, když se přesnost snoubí s krásou, každý takové hodinky chce mít.

Tus sau hauv cov ntawv nyeem: Olie

Sau rau ntawm daim duab: 🙂 kibi

Album ntawm tag nrho cov duab.

Hodinky najdete i v kalendáři pro srpen.