Pro někoho jen plastové šílenství, pro někoho praktické hodinky, které nutně potřebuje do náročných podmínek. A i s těmi plasty to už není tak jisté. Zkusím vám pár obrázky ukázat novinky firmy Casio, jak jsem je viděl na BaselWorldu 2011.

reklama Casio na nové Mudmany se solárem

Stánek Casio byl vestanu”, od hlavní haly co by kamenem dohodil. A důraz na prezentaci nových G-Shocků ukazovalo i velké rudé (G) u vchodu.

A už u vchodu byli představeni zástupci jednotlivých směrů novinekřady Oceanus, ProTrek, dámská Sheen, sportovní Edifice, trendy Baby-G a vrchol odolnosti – G poob siab.

U vchodu do pavilónu vítala příchozí formule Red Bullnávaznost na sportovní modely Edifice je zřejmá.

Co to pánové obdivují? Ntsia, které komunikují s vaším smartphonem via BlueTooth. To už tu bylotřeba na zobrazování příchozích SMS. Ale Casio jde dál a hodinky se mohou podle přesného časového signálu seřídit kdekoliv na světě a to vše s nízkou energetickou náročností, takže solárně dobíjená baterie hodinek vydrží pracovat bez dobíjení asi rok! Kuv xav hais, že o GB-6900 ještě uslyšíme.

Řada Edifice má nekonečný zástup modifikací odolných kovových hodinek s funkcemi vhodnými pro sportovní využití. To je známé. Ale já zatím netušil, že Casio už hodinky osazuje i safírovým sklíčkem! Yawm suab!

Safírové sklíčko je už i ve výbavě řady Oceanus. Solární dobíjení a multiband je samozřejmostí.

A solidní a líbivé hodinky pro slečnydámy zastupuje řada Sheen. Neměl jsem o ní tušení

Podíváme se příště na novinky do terénu a pro náročné použití?

A výhledově si zkusíme vypůjčit pár nových modelů na fotografování a recenze od dovozce hodinek Casio do ČR. Fakt se na to těším!

Tus sau hauv cov ntawv nyeem thiab cov duab: 🙂 kibi

Album fotografií ze stánku Casio.