Tato otázka plní často internetová hodinková fóra. A to od Dolního Bukovska po New York. O co jde?

Jde o to, že lidé, uživatelé nebo sběratelé hodinek, došli ve své potřebě dalších hodinek na rozcestí. A to rozcestí se jmenuje: “Které si mám koupit příště? Tyhle nebo tyhle?” Za otázkou většinou následují dva obrázky a dva krátké technické popisy hodinek. Hodinek, které ti lidé prostě musí mít.

Ve výběru jsou často hodinky, které se sobě vzájemně vůbec nepodobajínemají ani podobné parametry, ani podobné určení, nepodobají se sobě ani trochu. Trochu jako by otázka zněla: “Mám jet na dovolenou na Hawaii nebo si mám koupit mobilní telefon Vertu?”

Někdy se zase jedná o téměř stejné hodinky, lišící se pouze v nepodstatné drobnosti. A pak je zase volba tak individuální, že otázka také nedává smysl.

Pokud vám tato situace “Qhov no los yog qhov no” není až tak cizí, stojíte vlastně před podobnou volbou jako jeden lichokopytník a dvě kupky sena v bajce.

Neptejte se. Správnou odpověď už dávno našel i medvídek Pů (Pooh). Pokud se ho někdo zeptal, jestli si dá raději džem nebo raději med, odpovídá velmi rozumně: “Raději obojí.

Takže raději OBOJE!

Tus sau lub: 🙂 kibi

Raději oboje!

Raději oboje!