ಸ್ವಿಸ್ ಕಂಪನಿ,,cs,ಉತ್ತಮ ಗುಣಮಟ್ಟದ ಉತ್ಪಾದಕವಾಗಲು ವಿಶ್ವದ ಮಾರುಕಟ್ಟೆಗೆ ಪರಿಚಯಿಸಲಾಯಿತು ಅನೇಕ ದಶಕಗಳ ಕಲಾತ್ಮಕವಾಗಿ ಬಹಳ ತೃಪ್ತಿದಾಯಕ ಗಡಿಯಾರಕ್ಕೆ ಆಗಿದೆ,,cs,ಈ ಸಹ ಎಷ್ಟೊಂದು ಆಗಿದೆ,,cs,ಆದರೆ ಅವರು ಅರ್ಧಶತಕ ಮೊದಲಾರ್ಧದಲ್ಲಿ ಒಮೆಗಾ ಬ್ರಾಂಡ್ ಉತ್ಪನ್ನಗಳು ನೋಡುತ್ತಿದ್ದ,,cs,ಧನ್ಯವಾದಗಳು,,cs,ನಾವು ಗಡಿಯಾರ ಚಿತ್ರೀಕರಣಕ್ಕೆ ಅವಕಾಶ ನೀಡಲಾಗಿದೆ ಎಂದು,,cs,ಇಂದು ನಾವು ಸಮಯದ ಪ್ರಸ್ತುತ ವಿರುದ್ಧ ಹೋಗಲು ಒಂದು ಅನನ್ಯ ಅವಕಾಶವಿದೆ,,cs,ಮಾರ್ಚ್ 3,,ar,ವಿಂಟೇಜ್: Longines Ultronic,,en,ಇಂದು ನಾನು ಸಂಕ್ಷಿಪ್ತವಾಗಿ ಕೈಗಡಿಯಾರಗಳು ಪರಿಚಯಿಸಲು ಬಯಸುತ್ತೀರಿ,,cs,ನಾನು ಇತ್ತೀಚೆಗೆ ಛಾಯಾಚಿತ್ರ,,cs,ಇದು,,cs,Ultronic,,en,ಎಪ್ಪತ್ತರ,,cs,ಇದು ಕಾಲದ ಒಂದು ಸುಂದರ ಉದಾಹರಣೆ,,cs,ಹುಡುಕಾಟ,,cs,ಇದು ಪ್ರಮಾಣದಲ್ಲಿ ಆರಂಭಗೊಂಡವು ನೆಲೆಸಿದರು ವಿನ್ಯಾಸ ಮತ್ತು ಕ್ರಿಯಾತ್ಮಕ ಘಟಕಗಳು,,cs ಅಂತ್ಯ je už po mnoho desítek let zavedena na světových trzích jako výrobce kvalitních a esteticky velmi uspokojivých hodinek. Je tomu tak i teď. Jak ale vypadala produkce značky Omega v první polovině padesátých let? Díky tomu, že se nám dostalo možnosti nafotit hodinky Omega Geneve ವರ್ಷ 1953, máme dnes jedinečnou možnost vydat se proti proudu času.

ವಿಶೇಷಣಗಳು:

ವಾಚ್ ಸಂದರ್ಭದಲ್ಲಿ ವ್ಯಾಸ 34 milimetrů a je pravděpodobně zlacené – neměli jsme bohužel možnost hodinky otevřít a podívat se po puncovních značkách. Omega vyráběla model Geneve jak se zlatým, zlaceným či nerezovým pouzdrem. Výška hodinek je 8,5 ಮಿಮೀ, což je skvělá hodnota a hodinky velmi lehce vklouznou i pod velmi těsnou manžetu košile. Řemínek hodinek je samozřejmě kožený a široký 18 ಮಿಮೀ, směrem ke sponě se zužuje na 16,5 ಮಿಮೀ. Dýnko hodinek je nacvakávací a o ನೀರಿನ ಬಿಗಿತ si tedy můžete nechat jen zdát.

Strojek hodinek nese označení CAL. 268. Jedná se o kalibr s průměrem 30 ಮಿಮೀ, který byl doslova a to písmene tahounem značky Omega po mnoho let a vyráběl se od roku 1939 do roku 1963 v mnoha variantách. ಚಲನೆಯ ಅಂಕುಡೊಂಕಾದ ಹಸ್ತಚಾಲಿತ ಆಗಿದೆ, 17 ಬೇರಿಂಗ್ ಬಂಡೆಗಳು, rezervu chodu slušných 43 ಗಂಟೆಗಳ ಮತ್ತು ಆವರ್ತನ setrvačky 18000 ಚಕ್ರಗಳನ್ನು / ಗಂಟೆ (2,5 Hz). Strojky jsou známé svojí spolehlivostí. ತರುವಾಯ 1943 byly vybaveny i nárazuvzdornou setrvačkou, která u jiných výrobců v té době zdaleka nebyla standardem.

Strojek poskytuje pouze zobrazení času pomocí hodinové, minutové a malé sekundové ručky.

Moje dojmy z hodinek:

Osobně považuji období těsně před druhou světovou válkou do konce 60. let za vrcholnou dobu designu náramkových hodinek. Zrovna modelová řada Omega Geneve je toho nejlepším důkazem. Kulaté a velmi dobře tvarované pouzdro výborně sedí na ruce. Hodinky jsou i po více než 60 letech ve velmi dobrém stavu. Pouzdro nejeví žádné známky nošení. Pomáhá i nerezové dýnko. Signovaná korunka je třešničkou na dortu.

Číselník hodinek je světlý a velmi jednoduchý. Plastické zlaté indexy dávají číselníku hloubku. Malá sekundová ručka na pozici 6 spíše slouží jako indikátor toho, že jsou hodinky v chodu. Dokonce i logo značky Omega je plastické a provedeno ve zlatě. Ručky mají elegantní tvar, který připomíná čepel dýky, a dobře ladí s hodinovými indexy.

Hodinky tohoto typu jsou velmi dobrou volbou, pokud chcete hodinky pro občasné nošení, například k obleku. Mnoho lidí nenosí oblek příliš často a kupovat si nové hodinky jen na nošení několik dní v roce by bylo asi zbytečné.

ಕೊನೆಯಲ್ಲಿ ಕೆಲವು ಪದಗಳು:

Kvalitní vintage hodinky jsou velmi dobrou volbou pro každého, kdo by si rád dopřál dobrou značku jako je Omega, ale nerad by platil cenu nových hodinek. Ze zkušenosti vím, že ocelové modely značky Omega z šedesátých let se v dobrém stavu pochybují plus minus kolem 15.000,- CZK, ಇದು ತುಂಬಾ ಅಲ್ಲ. Osobně podobné hodinky doporučil již spoustě lidí, kteří s omezeným rozpočtem sháněli hodinky dobré značky na nošení především k obleku (suit). Hodinky mají jednoduchý strojek s ručním nátahem, který při správném servisu přežije několik lidských životů.

A RETRO je IN!

ಲೇಖಕ ಪಠ್ಯ: Thaddeus ಟ್ಯಾಡ್ ಶೈ

ಲೇಖಕ ಫೋಟೋಗಳು: 🙂 kibi

ಆಲ್ಬಮ್ ಎಲ್ಲಾ ಫೋಟೋಗಳು.

ನೀವು ಕೈಗಡಿಯಾರಗಳು ಇಷ್ಟಪಟ್ಟಿದ್ದಾರೆ ವೇಳೆ, ನಮಗೆ ತಿಳಿಸಿ, ದಯವಿಟ್ಟು, ಮೂಲಕ "ನಂತಹ" svoju ಫೇಸ್ಬುಕ್ ಪುಟ. ಇದು ನಮಗೆ ಅಮೂಲ್ಯ ಪ್ರತಿಕ್ರಿಯೆಯನ್ನು ನೀಡುತ್ತದೆ, ಧನ್ಯವಾದಗಳು!