ಮುದ್ರೆ Officine Panerai znovu uvedla na trh hodinky, které vycházejí z tradice výroby hodinek pro bojové potápěče italské armády ve 30. ವರ್ಷ. Tentokrát byl materiálem pro výrobu pouzdra ರಾಕ್ಷಸ. Tento odolný, lehký a přitom chemicky stálý a hypoalergenní materiál má při výrobě hodinek rozhodně své stálé místo. ನಾನು ಅರಿಕೆ, ಗಡಿಯಾರ Officine Panerai Luminor ಮರಿನಾ 8 Days Titanio se mi libí a ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenacházím na nich nic, co by mi vadilo.

ಕೇಸ್ ವ್ಯಾಸ 44 milimetrů je vyrobeno z titanu, ನಾನು ಬರೆದ ಮಾಹಿತಿ. Povrchovou úpravu má dokončenou jemným broušením. Z titanu je i luneta a můstek ochrany korunky proti vytažení. Pouzdro doplňuje odolné ನೀಲಮಣಿ ಸ್ಫಟಿಕ (tloušťku má celých 2,5 milimetru!) s vnitřní antireflexní vrstvou. I díky tomu výrobce garantuje watertightness 300 ನೀರಿನ ಸ್ತಂಭದ ಮೀಟರ್, tedy pro všechny aktivity ve vodě bez omezení, včetně přístrojového potápění.

Číselník je v tomto případě tmavě hnědý, je vyrobený pomocí technologie “sandwich”, kdy hodinové indexy jsou prořezány v horní vrstvě nad souvislou vrstvou luminiscence. Díky tomu jsou i tyto hodinky nedostižné v čitelnosti v jakýchkoliv světelných podmínkách. Tradiční ručky mají u tohoto modelu černé lakování a luminiscenční výplň. Drobná sekundová ručka je lakována bíle.

V hodinkách je (ಹೇಗೆ ಬೇರೆ) in-house mechanický Panerai kalibr s označením P.5000. Už jsme ho zmínili, ಆದ್ದರಿಂದ ಕೇವಲ ಸಂಕ್ಷಿಪ್ತವಾಗಿ. Do rozměru 15¾ ರೇಖೆಗಳು a tloušťky pouhých 4,5 milimetru se vešlo 127 ಭಾಗಗಳು, včetně 21 ಬೇರಿಂಗ್ ಬಂಡೆಗಳು. Přes poměrně vysoký počet součástek hodinky pouze zobrazují čas, jiné komplikace nemají. Dva pérovníky po ručním natažení zajistí energii na celých 8 ದಿನಗಳು (ವರ್ಷ, 192 ಗಂಟೆಗಳ) přesného chodu. Tato hodnota není náhodná, pokud se o hodinky značky Officine Panerai zajímáte, jistě víte, že právě tuto hodnotu rezervy nátahu měly vojenské hodinky už ve 30. ವರ್ಷ 20. ಶತಕ. Setrvačka s ochranou KIF má frekvenci 3 Hz (21.600 ಎ / ಗಂ). Velmi se mi líbí decentní zdobení kalibru, které se skvěle hodí k celkovému vyznění hodinek – military tool s historickými kořeny.

Kalibr kryje, ale nezakrývá titanové dýnko ve stejné povrchové úpravě, jakou má i zbytek pouzdra. Kromě technického popisu je vybaveno rozměrným safírovým průhledem.

Hodinky doplňuje široká škála kožených řemenů s titanovou jazýčkovou sponou a v příslušenství najdeme i ocelový šroubovák pro snadnou výměnu řemenů.

Tak jak se vám tyto hodinky líbí? ನಾನು, že jsou dokonalé a moc rád bych je uvítal i na svém zápěstí. Bohužel je tu jedna drobná překážka a tou je cena. Ceník uvádí $8.400 ಯುಎಸ್ಡಿ, ಶೋಚನೀಯವಾಗಿ, tak snad jednou.

ಲೇಖಕ ಪಠ್ಯ: 🙂 kibi

ಫೋಟೋ ಮೂಲ: www.panerai.com

ನೀವು ಕೈಗಡಿಯಾರಗಳು ಇಷ್ಟಪಟ್ಟಿದ್ದಾರೆ ವೇಳೆ, ನಮಗೆ ತಿಳಿಸಿ, ದಯವಿಟ್ಟು, ಮೂಲಕ "ನಂತಹ" svoju ಫೇಸ್ಬುಕ್ ಪುಟ. ಇದು ನಮಗೆ ಅಮೂಲ್ಯ ಪ್ರತಿಕ್ರಿಯೆಯನ್ನು ನೀಡುತ್ತದೆ, ಧನ್ಯವಾದಗಳು!