Dnes bych vás ráda seznámila se speciální kolekcí hodinek <ಒಂದು href="http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=cs&tl=pt-BR&u=http://info.photowatches.eu/kn/tag/montblanc/&usg=ALkJrhi3SmF-hTCxp9lbItrFwrXayzysbg" ವರ್ಗ = "ಟ್ಯಾಗ್ ಗುಂಡಿ-200" ಶೀರ್ಷಿಕೆ = "13 tópicos" ಶೈಲಿ = "ಫಾಂಟ್ ಗಾತ್ರದ: 10.0792079208pt;"> Montblanc s názvem Star Special Edition Carpe Diem, kterou široká veřejnost mohla poprvé uvidět loni na podzim v Hong Kongu na výstavě Watches & Wonders. Okřídlené “Carpe Diem” římského básníka Horatia se nejčastěji překládá jako “Užívej dne” ve smyslu “využij každý moment, protože čas neúprosně běží vpřed”. Jak si značka Montblanc představuje užívání si ve spojení s časem, se podívejme teď.

Speciální edice čítá celkem čtyři modely. Na předchozí fotografii se pokochejte první dvojicí – při podrobnějším zkoumání zjistíte stejně jako já, že jediným rozdílem je náramek. Pro lepší představu přidám trochu informací.

Leštěné nerezové pouzdro (ವ್ಯಾಸ 39 ಮಿಮೀ, ಎತ್ತರ 9,95 ಮಿಮೀ) skrývá mechanický kalibr MB 4810/409, který má automatický nátah, 25 ಬೇರಿಂಗ್ ಬಂಡೆಗಳು, ಆವರ್ತನ setrvačky 28.800 ಎ / ಗಂ (4 Hz) a rezervu chodu přibližně 42 ಗಂಟೆಗಳ. Nerezová korunka je zdobená Montblanc logem, které je vyrobené z luxusní pryskyřice. Číselník v jemně pastelovém tónu má ve středu nepřehlédnutelnou ಹೆಣೆಗೆ ಅಲಂಕಾರ, černé římské indexy a datumovku na pozici 3. Ocelové ručky tvaru feuille jsou modřené, vteřinovou zdůrazňuje červená barva a logo hvězdičky na konci. ನೀಲಮಣಿ ಜರುಗಿಸು je mírně klenuté s antireflexní vrstvou. Nerezové dýnko se safírovým průhledem drží u pouzdra 6 ಸಣ್ಣ ತಿರುಪುಮೊಳೆಗಳು. Jen pro pořádek doplním, ಎಂದು watertightness členů čtveřice odpovídá předpokládanému použití a byla stanovena na 3 ಎಟಿಎಂ.

Pokud dáváte přednost pro značku typické jednoduché eleganci, nečekejte a zvolte tuto variantu s komplikací datum a vyberte si mezi nerezovým tahem (ಉಲ್ಲೇಖ 111090) nebo černým aligátořím řemenem (ಉಲ್ಲೇಖ 110705). Oba doplňuje trojitá nerezová překlápěcí spona.

Hodinky s referenčním číslem 110703 mají mírně větší pouzdro s průměrem 42 ಎಮ್ಎಮ್ ಮತ್ತು ಎತ್ತರ 12,17 ಮಿಮೀ. I v tomto případě je materiálem nerezová ocel s konečnou úpravou leštěním. Protože si jsou všichni sourozenci v kolekci podobní jako vejce vejci, při popisu korunky, ಛಾಯಾಯಂತ್ರ, ruček a dýnka bych pouze opakovala údaje uvedené u prvního. Jednoduše řečeno, rozdíly hledejte především na číselníku, kde konkrétně u tohoto modelu na pozici 12 přibyla apertura se dnem v týdnu a měsícem. Datumovka se přesunula na vnitřní lunetu, korekce data se provádí ručně korunkou. Pozici 6 obsadila komplikace měsíční fáze.

S ohledem na funkce v pouzdře tiká úplně jiný kalibr. Je to mechanický strojek MB 4810/912 ಸ್ವಯಂಚಾಲಿತ ಸುರುಳಿಯಿಂದ ಜೊತೆ, 25 ಬೇರಿಂಗ್ ಬಂಡೆಗಳು, ಆವರ್ತನ setrvačky 4 Hz a rezervou chodu 42 ಗಂಟೆಗಳ.

I zde byla na výrobu řemene použitá kůže aligátora černé barvy v kombinaci s trojitou nerezovou překlápěcí sponou.

Posledním v řadě je model Star Special Edition Carpe Diem s referenčním číslem 110704, který kombinuje sportovní komplikaci chronograf s druhou časovou zónou a tradiční datumovkou. Pouzdro si ponechalo průměr 42 ಮಿಮೀ, ale povyrostlo až na 14,72 mm tloušťky. Na rozdíl od předchozích má číselník jasně bílou barvu, na níž kontrastují černé číslice škály GMT na vnitřní lunetě, plastické subčíselníky chronografu (30 ನಿಮಿಷಗಳ ಕೌಂಟರ್ – pozice 12, mimostředná vteřinovka – pozice 9, 12 ಗಂಟೆ ಕೌಂಟರ್ – pozice 6) a datové okénko na pozici 3. Tyto funkce poskytuje mechanický kalibr MB 4810/503, který má automatický nátah, 25 ಮಾಣಿಕ್ಯಗಳು, ಆವರ್ತನ setrvačky 4 Hz a rezervu chodu přibližně 46 ಗಂಟೆಗಳ. ಸಹ ವೀಕ್ಷಿಸಬಹುದು 110704 na ruce drží černý aligátoří řemen s překlápěcí sponou.

Dnes je to věru těžké vybírání, ಎಂದು? Ať už vaše volba padne na prostou eleganci pastelového číselníku nebo vás uspokojí pouze chronograf, jsem přesvědčená, že spokojeni budou všichni, kdož si oblíbili svébytný styl hodinek Montblanc nošených převážně k obleku.

ಲೇಖಕ ಪಠ್ಯ: ತೈಲ

ಫೋಟೋ ಮೂಲ: <ಒಂದು href="http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=cs&tl=pt-BR&u=http://info.photowatches.eu/kn/tag/montblanc/&usg=ALkJrhi3SmF-hTCxp9lbItrFwrXayzysbg" ವರ್ಗ = "ಟ್ಯಾಗ್ ಗುಂಡಿ-200" ಶೀರ್ಷಿಕೆ = "13 tópicos" ಶೈಲಿ = "ಫಾಂಟ್ ಗಾತ್ರದ: 10.0792079208pt;"> Montblanc

ನೀವು ಕೈಗಡಿಯಾರಗಳು ಇಷ್ಟಪಟ್ಟಿದ್ದಾರೆ ವೇಳೆ, ನಮಗೆ ನೀಡಲು ಮರೆಯಬೇಡಿ, ದಯವಿಟ್ಟು, ಮೂಲಕ "ನಂತಹ" svoju ಫೇಸ್ಬುಕ್ ಪುಟ. ಇದು ನಮಗೆ ಬಹಳ ಅಮೂಲ್ಯ ಪ್ರತಿಕ್ರಿಯೆಯನ್ನು ನೀಡುತ್ತದೆ, ಧನ್ಯವಾದಗಳು.