Rád bych vám dnes představil projekt, který připravuje značka Lüm-Tec. Jsou to dvoje hodinky z řady “ಬಿ”, konkrétně B18 ಒಂದು B19 Combat Bronze. Možná si vzpomínáte na recenzi hodinek B1 Super Combat? Připravované hodinky jsou velmi podobné, i ony mají “ಮಿಲಿಟರಿ” design, hlavní změna je v materiálu pouzdra, jiný je také mechanický kalibr. Pouzdro bude vyrobeno z bronzu (CuSn8). Takže i značka Lüm-Tec se tedy zařadí mezi plejádu značek, které tento dnes módní materiál využívají. Oba modely se liší minimálně, představím vám je společně.

Pouzdro hodinek bude, jak už jsem říkal, vyrobené z bronzu, lze tedy očekávat, že nošením získá jedinečnou osobitou patinu. Průměr bude 43 ಮಿಲಿಮೀಟರ್, rozpětí nožek 22 ಮಿಮೀ. Vodotěsnost výrobce plánuje na 300 ನೀರಿನ ಸ್ತಂಭದ ಮೀಟರ್. Tomu odpovídá i provedení korunky (také bronzové), která se bude šroubovat do pouzdra. V pouzdře bude zasazeno safírové sklíčko s oboustrannou antireflexní vrstvou.

Provedení číselníku vidíte na fotografii. Barvu má černou, najdeme na něm plastické (a luminiscenční) hodinové indexy, několik nápisů, po obvodě minutovou škálu a nenápadnou datovou aperturu na pozici “4”. Číselník mi připadá přehledný a dobře čitelný. Rovněž tak i ručky s designem “leteckého výškoměru”. O luminiscenci nemusíte mít obavy, hodinky značky Lüm-Tec mají luminiscenci pověstnou. Při výrobě se využívá několika vrstev luminiscenční barvy (LUM-TEC MDV Technology®).

V hodinkách tiká mechanický kalibr s automatickým nátahem japonské značky Miyota 9015. Můžeme očekávat ochranu setrvačky proti poškození nárazem (Diashock), ಆವರ್ತನ setrvačky 4 Hz (28800 ಎ / ಗಂ). Tento kalibr má rovněž možnost manuálního nátahu korunkou a zastavení sekundové ručky při seřizování (ಹ್ಯಾಕಿಂಗ್). Kryje ho pak nerezové šroubovací dýnko s průhledem na kalibr, průhled je také ze syntetického korundu odolného proti poškrábání.

K hodinkám výrobce bude dodávat hned 4 řemeny. Určitě zajímavý bude černý látkový NATO strap s bronzovými očky a sponou. Totéž můžeme očekávat i od zeleného a bílého NATO strapu. Posledním řemenem bude kožený v leteckém stylu, s dvěma bronzovými nýty a rovněž s bronzovou sponou.

A v čem se vlastně model B19 liší od modelu B18? Je to barvou číselníku. Místo černé barvy očekávejte tmavou zelenou.

Tak jak se vám líbí? Není už správný čas na pořízení hodinek s bronzovým pouzdrem? Plánovaná cena je okolo 1000 ಯುಎಸ್ಡಿ. Pokud se vám tyto hodinky z limitované edice (2× 250 ತುಣುಕುಗಳು) ಲೈಕ್, neváhejte, pokud si je objednáte už teď a zaplatíte zálohu, můžete mít slevu 15%.

ಲೇಖಕ ಪಠ್ಯ: 🙂 kibi

ಫೋಟೋ ಮೂಲ: www.lum-tec.com

Pokud se vám článek líbil, ನಮಗೆ ತಿಳಿಸಿ, ದಯವಿಟ್ಟು, ಮೂಲಕ "ನಂತಹ" svoju ಫೇಸ್ಬುಕ್ ಪುಟ. ಇದು ನಮಗೆ ಅಮೂಲ್ಯ ಪ್ರತಿಕ್ರಿಯೆಯನ್ನು ನೀಡುತ್ತದೆ, ಧನ್ಯವಾದಗಳು!