ಸುಂದರ GIRARD-Perregaux se třemi zlatými můstky a tourbillonem jsme již pro vás fotografovali, fotografie můžete najít ಇಲ್ಲಿ, jejich recenzi ಇಲ್ಲಿ.

V Girard-Perregaux šli ale ještě dále a tyto krásné hodinky osadili netradičním hi-tech číselníkem a jako základní materiál použili růžové zlato.

ಮೂಲ: girard-perregaux.ch

Pouzdro o velikosti 36,1 X 35,25 milimetru, ಎತ್ತರ 11,48 milimetru, je vyrobené z růžového zlata, ಹಾಗೆಯೇ ಕೈ, tři můstky a překlápěcí spona. Povrchová úprava leštěním kontrastuje s matným antracitově černým číselníkem. Ten je vyrobený kombinací ušlechtilých materiálů podobných platině a je zdobený guilloché a perláží.

Při návrhu pouzdra vycházeli designéři z uměleckého stylu Art Deco, vzniklo skvělé spojení moderních materiálů a technologie s uměleckým dílem. Leštěná korunka je signovaná logem G-P. Můstky jsou vyleštěné, což při jejich zkosení trvalo celých sedm dní.

Ve spodní části skeletonizovaného číselníku vidíme komplikaci tourbillon, která je vyrobená ze 72 ಭಾಗಗಳು – a tyto díly jsou sestaveny do součástky o průměru 12 milimetru a váze 0,3 ಗ್ರಾಮ. Jeho lesklé díly září v matném číselníku. Safírovým sklíčkem na číselníku a safírovým průhledem v dýnku můžeme sledovat inhouse strojek GP9600-0019 s integrovaným mikrorotorem automatického nátahu, 31 ಬೇರಿಂಗ್ ಬಂಡೆಗಳು, rezervou nátahu maximálně 48 ಗಂಟೆಗಳ, ಆವರ್ತನ 3 Hz (21.600 půlkmitů ಗಂಟೆಗೆ). Tourbillon se otočí jednou za minutu a jeho můstky jsou též zlaté. K ruce vám tuhle krásu připoutá černý řemen z aligátora.

ಮೂಲ: girard-perregaux.ch

Pokud vás tato symfonie haute horlogerie zaujala, ನೋ, ಈ ಸೀಮಿತ ಆವೃತ್ತಿ ಎಂದು 50 ತುಣುಕುಗಳು. Shánět se budou zřejmě trochu obtížněji. Máme však dobrou zprávu, pomoci vám s tím mohou v butiku Girard-Perregaux.

ಮೂಲ: girard-perregaux.ch

ಲೇಖಕ: ತೈಲ

ಲೇಖಕ ಛಾಯಾಚಿತ್ರ: girard-perregaux.ch