Dnes bych vás ráda seznámila s krásnými novinkami ಮಹಾಕಾವ್ಯ, které tato švýcarská značka představila na letošním BaselWorldu.

ಮೂಲ: epos.ch

ಮಹಾಕಾವ್ಯ 3419 jsou nádherné hodinky, které můžete nosit buď jako náramkové nebo jako kapesní. Na číselníku s arabskými číslicemi okamžitě zaujme semi-skeletonový průhled na setrvačku – open heart – ಸ್ಥಾನ 8. ಸ್ಥಾನ 6 se nachází subčíselník se vteřinovou ručkou. Indexy mají vrstvu luminiscence. Uvnitř leštěného nerezového pouzdra najdeme zdobený strojek Unitas 6498, který má mechanický nátah, 17 kamenů a ochranu setrvačky Incabloc. Jsou opatřené safírovým sklíčkem a průhledem na strojek v dýnku. Vyrábějí se ve třech barevných provedeních – s tmavě šedým, modrým a stříbrným číselníkem, všechny mají kožený řemen. V provedení náramkové hodinky měří 44 milimetrů a 11,6 milimetrů na výšku, jako kapesní měří 42 milimetrů a 10,5 milimetrů na výšku. Jsou voděodolné 5 ಎಟಿಎಂ. Pozor, jedná se o limitovanou edici 222 ತುಣುಕುಗಳು.

ಮೂಲ: epos.ch

ಮಹಾಕಾವ್ಯ 3420 jsou ze všeho nejvíc hodinkami vhodnými k obleku, což dokládá jejich výška pouhých 7,7 milimetru. Uvnitř 40 milimetrového pouzdra tiká zdobený mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2892. Pouzdro je vyrobené z nerezové oceli a má buď povrchovou úpravu leštěním nebo PVD vrstvu z růžového zlata. Šroubovací dýnko má průhled na strojek. Číselník nese plastické indexy a může být buď černý, modrý nebo bílý. ಸ್ಥಾನ 3 najdeme datovou aperturu s bílým věncem a černým tiskem. Na tmavém číselníku trochu ruší, na bílém je příjemně nenápadná. K ruce vám je připoutá buď kožený řemen, nebo ocelový tah. ವೀಕ್ಷಣೆಯ ನೀರಿನಲ್ಲಿ ನಿರೋಧಕವಾಗಿದೆ 3 ಎಟಿಎಂ.

ಮೂಲ: epos.ch

ಮೂಲ: epos.ch

ಮೂಲ: epos.ch

ಮೂಲ: epos.ch

EPOS 3420SK jsou rozměrově stejné jako EPOS 3420 s tím rozdílem, že číselník je kromě škály s plastickými hodinovými indexy plně skeletonizovaný. Pouzdro měří 40 milimetrů v průměru a 7,7 milimetrů na výšku. Vyrobené je z nerezové oceli a má povrchovou úpravu leštěním. Pruh s hodinovými indexy můžete mít buď v bílém, modrém nebo černém provedení. Safírovým průhledem v číselníku nebo v dýnku můžete při práci sledovat gravírováním zdobený mechanický strojek s automatickým nátahem ETA 2892. Mít je můžete buď na koženém řemenu, nebo na ocelovém tahu. I tyto eposy mají voděodolnost 3 ಎಟಿಎಂ.

ಮೂಲ: epos.ch

ಮೂಲ: epos.ch

ಬರಹಗಾರ್ತಿ ಪಠ್ಯ: ತೈಲ

ಲೇಖಕ ಛಾಯಾಚಿತ್ರ: epos.ch