Dnes bych Vám chtěla představit šperk, nádherný dámský hodinkový šperk. Jsou to Girard-Perregaux Cat’s Eye.

Cats Eye Power Reserve

Cat's Eye Power Reserve

Nejdříve trochu technických údajů. Pouzdro je vyrobené z 18k bílého zlata, ಆಯಾಮಗಳನ್ನು ಹೊಂದಿದೆ 33,25 ಮಿಮಿ x 30,25 ಎಂಎಂ ಎತ್ತರ 10,45 ಮಿಮೀ. Zajisté nepřehlédnete 315 diamantů, kterými je pouzdro osázeno. Číselník je z růžové perleti a je osázen 9 ವಜ್ರಗಳು, dalších 39 diamantů je na indexech 3, 6, 9 ಒಂದು 12.

Číselník z růžové perleti osázený diamanty

Číselník z růžové perleti osázený diamanty

Číselník je kryt safírovým sklíčkem s antireflexem. Korunka, též z bílého zlata, je ukončena růžovým safírem.

Korunka s růžovým safírem

Korunka s růžovým safírem

Dýnko má průhled na zdobený rotor, průhled je krytý safírovým sklíčkem a dýnko je zajištěno 4 ಸ್ಕ್ರೂಗಳು.

Průhled v dýnku

Průhled v dýnku

Vodotěsné jsou do 3 ಎಟಿಎಂ. V pouzdře bije automatický GP033R0 strojek se 27 kameny a rezervou nátahu minimálně 46 ಗಂಟೆಗಳ. Mezi komplikace patří hodiny, ನಿಮಿಷಗಳು, ರಿಸರ್ವ್ ಡ್ರಾ ಪರಿಶೀಲಿಸಿ, datum a malá vteřinová ručka.

Komplikace kočičího oka

Komplikace "kočičího oka"

Řemínek je vyroben ze saténu a překlápěcí spona je osázena 14 ವಜ್ರಗಳು.

Překlápěcí spona s diamanty

Překlápěcí spona s diamanty

ಹೇಗೆ ನೀವು ಇಷ್ಟಪಡುತ್ತೀರಿ? ನಾನು ಅರಿಕೆ, že jsem na trochu jiný typ hodinek. Tyhle jsou něžné, patří k jemné ladné ženské ručce, k někomu, koho budou zdobit nejen jako časoměřič, ale také jako luxusní šperk do společnosti. A k nim třeba kožich z šedého sobola…? Nebo je moc ordinérní? A co bychom si nalhávali, Cat’s Eye Power Reserve jsou i výbornou investicí. Takže ještě jednou: jak se vám líbí?

Moc ráda vás informuji, že redakci se díky Tádovi podařilo navázat spolupráci se Sales Managerkou Klárou Votrubovou a díky ní budeme v článcích o hodinkách Girard-Perregaux a o hodinkách dalších luxusních značek pokračovat. Ještě jednou děkujeme za milé přijetí a profesionální přístup při prezentaci hodinek.

ಲೇಖಕ: ತೈಲ

ಲೇಖಕ ಛಾಯಾಚಿತ್ರ: 🙂 kibi

ಛಾಯಾಚಿತ್ರ ಆಲ್ಬಮ್.