आज मैं आप के लिए एक बहुत अच्छी घड़ी है Officine Panerai Luminor पनडुब्बी 1950 3 दिन स्वचालित Bronzo. हो सकता है कि आप अपने आप को बताना, जारी रखने के लिए अभी तक कीमत ऐसी एक थकाऊ के बाद खिताब? मैं और अधिक विस्तार में कोशिश करते हैं और उन पर गौर करेंगे.

जहाँ इन सभी घड़ियों से आ रहे हैं? पूरी तरह से मूल रूप से एक सीमित श्रृंखला में इस डिजाइन बनाया (के बारे में 30 टुकड़े) मिस्र के नौसेना के लिए – तो जाहिर है, स्टेनलेस स्टील के साथ. और साथ मीडिया और व्यावसायिक सफलता के साथ उसी अवधारणा अलग अलग रूपों में बार - बार प्रकट होता है. इस विशेष मॉडल है 2011 और एक सीमित श्रृंखला में शुरु 1000 टुकड़े.

Materiálem pro pouzdro o průměru 47 मिलीमीटर (bez korunky a její ochrany) byl bronz (CuSn8). Tímto materiálem jsem se už několikrát zabýval, jeho vzrůstající oblibu u různých tradičních i alternativních hodinkových značek není možné přehlížet. और मैं मानता है, že i já nejsem proti touze po hodinkách s pouzdrem z bronzu úplně imunní. Patina, kterou nošením původně zářivě žluté pouzdro získá, je vážně zajímavá.

Bronzový je i můstek pro fixaci korunky a otočná luneta s pětiminutovou škálou.

नीलम स्लाइड, které je v pouzdře vsazeno, má impozantní tloušťku 4 mm a je samozřejmě ošetřeno antireflexní vrstvou. मूल्य पानी जकड़न je příjemným překvapením, výrobce udává odolnost 30 बार, इस प्रकार 300 पानी के स्तंभ के मीटर. Opravdu si neumím představit nějakou činnost, pro kterou by tato hodnota nestačila.

Číselník je zelené barvy a má tradičně jednoduchou a přehlednou grafiku. Luminiscence je na něm zajištěna tentokrát plastickými kovovými hodinovými indexy s luminiscenční výplní. Luminiscenční je i částečná výplň skeletonových ruček a indexy u mimostředné sekundové ručky na pozici “9”.

V těchto hodinkách je in-house kalibr PaneraiP.9000. Je to mechanický strojek s automatickým nátahem. Rezervu chodu má díky dvěma pérovníkům celých 72 घंटे. Celkový počet součástek pro jeho výrobu dosáhl čísla 197, z toho je 28 ložiskových kamenů ze syntetických rubínů. Setrvačka je ze slitiny Glucydur, आवृत्ति oscillating 4 हर्ट्ज (28800 ए / घंटे), má ochranu proti poškození nárazem Incabloc. Rozměry kalibru dosahují 13¾ पंक्तियां, मोटाई है 7,9 मिमी. Jeho jednoduché, ale precizní zdobení jednoduchým broušením s leštěnými zkosenými hranami si můžete sami prohlédnout.

Víčko pouzdra je vyrobené z titanu se safírovým průhledem. Najdeme zde samozřejmě obvyklý technický popis.

K hodinkám patří kožený řemen (24 मिमी) s tradičně velkou titanovou sponou. Nebyla by možná bronzová spona ještě vhodnější? V příslušenství je ještě jeden podobný řemen a šroubovák nutný pro výměnu.

V nabídce značky se tyto hodinky stále ještě vyskytují, takže tento model s ceníkovou cenou $7300 USD je snad stále ještě dostupný. Dle mého to jsou krásné hodinky, které svým majitelům přinesou spoustu radosti.

लेखक पाठ: 🙂 Kibi

तस्वीर स्रोत: www.panerai.com

आप घड़ियों पसंद आया, हमें, कृपया, अपने समर्थक "की तरह" Facebook पृष्ठ. यह हमें बहुमूल्य राय देता है, शुक्रिया!