दो बचपन के दोस्त ब्रूनो Belamy (घंटी) कार्लोस एक. Rosillo (रॉस) ब्रांड वर्ष में आकार लेना शुरू किया 1993. घड़ी घंटी & रॉस jsou od samého vzniku manufaktury známé velkými pouzdry, प्रमुख और आसानी से पठनीय नंबर डायल करता है, और अभिनव सामग्री. पहला मॉडल, जिसका डिजाइन कॉकपिट में जहाज पर रडार से प्रेरित था, byly hodinky BR 01-92 रडार v omezené sérii 500 टुकड़े. Charakterizovalo है 46 मिमी बड़े काला पीवीडी मामले. में 2011 घड़ियों के लिए बाजार में प्रवेश करने के लिए 4 मिमी छोटे – dnešní recenzované घंटी & रॉस बीआर 03-92 रडार.

S popisem pouzdra nebudu mít mnoho práce. Je typicky hranaté se zaoblenými hranami, vyrobené z nerezové oceli 316L černěné matným PVD. एक आयाम? 42 × 42 मिमी कपड़ा korunky, 45,5 मिमी एस korunkou, 51,5 mm lug-to-lug a 10 मिमी ऊंचाई. Zmenšení hodinkám rozhodně prospělo, jsou tak nositelné pro mnohem více majitelů. Výšku považuji za velmi malou na to, že je uvnitř pouzdra mechanický kalibr s automatickým nátahem. Stěžejky v krátkých nožkách drží pásek s typickým výřezem. I v nejmenším přiblížení si všimnete, že každému detailu pouzdra byla věnována maximální péče. Ačkoli korunka není šroubovací, je pouzdro जलरोधक až do 100 मीटर.

Na ruce působíjako kdyby tam byly odjakživa. Vzhledem k výtečným vlastnostem bych se nebála je nazvat hodinkami pro stálé nošení.

Drobná vroubkovaná korunka je také vyrobená z černěné nerezové oceli. Není šroubovací do pouzdra a zdobí ji plastické gravírovanéAmpersand” logo.

Luneta vystupuje nad rovinu pouzdra a je do ní vsazené kulaté नीलमणि क्रिस्टल. यह एक व्यास है 38 mm a antireflexní potah. Zrak ihned upoutá výrazný motiv radaru. Je natištěný z vnitřní strany a znázorňuje hodinovou a minutovou škálu, které v centru spojuje vytištěné logo.

Matný černý číselník tvoří tři koncentrické otočné disky s třemi baton indikátory v komplementárních barvách. Vnější červený udává hodiny, střední žlutý zobrazuje minuty a vnitřní zelený znázorňuje vteřiny. A to je vše, co se na číselníku nachází. Pověstná jednoduchost a čitelnost je zde dotažená k dokonalosti.

Detail číselníku prozradí vynikající zpracování a plasticitu ukazatelů.

Jak je číselník přehledný za světla, tak ani za tmy nebudete mít s odečtem času nejmenší problém. Každá “ručka” má totiž stále stejnou barvu a za sníženého osvětlení je ještě intenzívnější.

Mechanický kalibr s automatickým nátahem ईटीए 2892-A2 je mírně upravený, aby místo ruček poháněl disky. Technické vlastnosti mu zůstaly – व्यास 11½ पेरिस लाइनों, regulační systém ETACHRON, आवृत्ति setrvačky 4 हर्ट्ज (28800 ए / घंटे), 21 ložiskových rubínů a rezerva chodu 42 घंटे. Rotor je uložený v kuličkovém ložisku. Při seřizování se zastaví vteřinová ručka (ख़ुश्क). यह एक घड़ी समारोह, मिनट, सेकंड और तारीख – zobrazení data zde není využité. Strojek kryje pevné dýnko, takže vám nabídnu nikoli reálnou podobu, ale pouze tovární fotografii.

स्रोत: ETA SA

Ploché dýnko s krátkými nožkami skvěle sedí na zápěstí. Jeho plochu vyplňují gravírované informace o hodinkách, logo a nezbytné upozornění, abyste ten malý šroubek určitě nešroubovali ven. Pokaždé mi to nedá a vzpomenu si na pohádku o princi se šroubkem v pupíku. Hodinky by dopadly jinak, museli byste navštívit mistra hodináře.

Černý gumový řemínek má u pouzdra atypický tvar, podle něj hodinky Bell & Ross okamžitě poznáte. पिच फीट है 24 मिमी, ale celková šířka řemene v tomto místě je 32 मिमी. Směrem k nerezové černěné signované sponě se zužuje na 24 मिमी. Tloušťka je 3,5 मिमी. Pokud vám připojený náramek nevyhovuje a chcete zachovat originální vzhled hodinek, jste odkázáni na nabídku pásků Bell & Ross pro řadu BR 03-92. Ale i kožené řemínky nebo velcro strapy jsou perfektní a hodinkám vtisknou zase novou podobu. Hodinky s gumovým řemínkem váží 143 ग्राम.

Hodinky बेल & Ross mám moc ráda pro čistý nadčasový vzhled, kvalitní provedení a příkladnou čitelnost číselníku. Nejsem sice fanouškem vojensky zaměřených hodinek, ale u této značky ráda udělám výjimku. Dovedu si je představit při každodenním nošení, k neformálnímu a možná i formálnímu oblečení. Jsou totiž natolik unikátní, že vám každý promine výrazný design leteckého přístroje. Materiál a povrchová úprava pouzdra jsou zárukou minimálních stop nošení. Kulatý číselník zjemňuje hrany pouzdra a hodinky tak posouvá do skupiny casual hodinek. Za jedinou nevýhodu považuji nutnost používání originálních náramků, ale i mezi nimi si určitě vyberete. Ať už jste fanouškem značky, sběratelem nebo máte rádi vojenské hodinky, एस घंटी & रॉस बीआर 03-92 रडार nešlápnete vedle. Mají referenční číslo BR03-92-SR a stojí 86.400 CZK.

लेखक पाठ: तेल

लेखक तस्वीरें: 🙂 Kibi एक ईटीए एसए

सभी तस्वीरें एल्बम.

बेल उधार देने के लिए धन्यवाद & रॉस butiku.

आप घड़ियों पसंद आया, हमें देने के लिए मत भूलना, कृपया, अपने समर्थक "की तरह" Facebook पृष्ठ. यह हमें बहुत मूल्यवान प्रतिक्रिया देता है, शुक्रिया.